Cagliari
Palermo
Färjor till Sicilien
Öppen biljett??

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Öppen biljett?

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Reseuppgifter
Utresa
Tur/Retur
Cagliari - Palermo är en av de mest populära linjerna och biljetterna tar ofta slut under högsäsong
Tips: Vänta inte tills det är försent! Boka nu för att försäkra dig om att du kommer med den avgången du tänkt dig.

Färja från Cagliari till Palermo

Cagliari Palermo-rutten går mellan Sardinien och Sicilien. För tillfället finns det endast ett rederi som trafikerar denna sträcka, Grimaldi Lines. Färjor avgår upp till 1 gånger vecka med en resetid på ca 12 timmar.

Färjetrafiken på Cagliari Palermo-linjen kan variera beroende på säsong. Vi rekommenderar att använda vårt bokningssystem för att få den senaste informationen.

För mer information, besök vår sida om Färjor från Sardinien till Sicilien
Varför använda Direct Ferries?
category
4412 färjerutter och 901 hamnar runt om i världen
category
Över 2,5 miljoner nöjda kunder
category
Vi arrangerar årligen fler än 1,2 miljoner överfarter
category
Vi gör dagligen upp till 1 miljoner prisjämförelser för våra kunder

De mest populära frågorna

 • Hur länge tar färjan från Cagliari till Palermo?

  Färjeresan från Cagliari till Palermo tar ungefär 12h. Restider kan variera beroende på när under året som du reser, vi rekommenderar att du kollar med rederiet för att vara säker.
 • Vad kostar färjan från Cagliari till Palermo?

  Priserna för färjan mellan Cagliari - Palermo varierar beroende på när under året som du reser. Det genomsnittliga priset för denna rutt är 205 €.
 • Vilka rederier trafikerar rutten mellan Cagliari - Palermo?

  1 färjebolag trafikerar sträckan mellan Cagliari och Palermo, dessa är
  • Grimaldi Lines
 • Hur bokar jag färjebiljetter mellan Cagliari - Palermo?

  Hos oss hittar du billiga färjor mellan Cagliari - Palermo, kolla in våra erbjudanden för att få tillgång till de lägsta priserna.
 • Kan jag resa utan bil på färjan mellan Cagliari - Palermo?

  Ja, mellan Cagliari - Palermo kan du resan utan bil med
  • Grimaldi Lines
 • Kan jag ta med bilen på färjan mellan Cagliari - Palermo?

  Ja, du kan resa med bil mellan Cagliari - Palermo med
  • Grimaldi Lines
 • Kan jag resa med ett husdjur på färjan mellan Cagliari - Palermo?

  Nej, husdjur är inte tillåtna ombord på färjorna.
 • Vad är avståndet från Cagliari till Palermo?

  Det är uppskattningsvis 263 sjömil mellan Cagliari och Palermo.

Så tycker våra kunder om Färjor från Cagliari till Palermo

 • "En tevlig upplevelse"

  Det var oväntat smidigt att ta färjan från Cagliari till Palermo. Den hade hygglig standard, ungefär som färjan som kör Eckerö-linjen. Vi hade tur med att det inte var så mycket folk på båten och vi hade också bokat en tvåbäddshytt med fönster, den var helt okej.

  '' travelled on

  Lӓs mer Läs mindre

Guide till Cagliari

Cagliari är huvudstaden på ön Sardinien i medelhavet. Staden har lång historia och har haft många olika civilisationer. Turister kan besöka domus de janas som en är förhistorisk gravkammare från nånstans mellan 3400 och 2700 f.kr, en romersk amfiteater, en bysantisk basilica och tre torn från Pisaneran.

Cagliari är en av de grönaste Italienska städerna och har ett antal publika trädgårdar för besökare att njuta av. Monte Urpinuparken är den med mest skog och är belägen på en låg kulle täckt med tall och ek och är runt 62 tunnland i storlek. Där finns också San Micheleparken, med ett medeltidsslott, och Terramainiparken med en damm som är hem till flamingos och andra vadarfåglar.

Hamnen i Cagliari är uppdelad i två sektorer, den gamla hamnen och den nya internationella containerterminalen. Från hamnen går båtar till Civitavecchia, Naples, Palermo och Trapani.


Guide till Palermo

Den italienska staden Palermo ligger på ön Sicilien. Palermo ligger på nordvästra kusten och har en särskilt stor och viktig naturlig hamn, intill Monte Pellegrino. Med en typisk Medelhavet karaktär och massor av kust går Palermo tillbaka så långt som den 8: e århundradet och är idag känt för många olika saker, till exempel dess Norman byggnader, magnifika palats och livliga lokala marknader. Den historiska stadskärnan i Palermo är Quattro Canti distriktet, vilket innebär de "Four Corners". Ett antal av stadens mest imponerande sevärdheterna bor här, såsom det kungliga palatset. Också värt ett besök är katedralen Santa Maria Assunta (Cattedrale). Det är ganska överväldigande och blotta storlek och detaljer i arkitekturen måste ses i köttet för att uppskattas fullt ut. Besökare bör också se upp för den medeltida basilikan San Francesco d'Assisi, den 12: e-talet Castello della Zisa (Zisa slott) och Teatro Massimo, en nyligen restaurerade teatern erbjuder regelbundna framträdanden.

Färjor från stadens hamn avgår till Genua, Civitavecchia, Neapel och Tunisien.


Kundtjänst

Besök vår kundtjänstsida för att hitta användbar information om att resa med färja, våra vanliga frågor och hur du kontaktar oss för att få hjälp med din bokning.