Tanger Med
Motril
Färjor till Spanien
Öppen biljett??

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Öppen biljett?

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Reseuppgifter
Utresa
Tur/Retur
Tanger Med - Motril är en av de mest populära linjerna och biljetterna tar ofta slut under högsäsong
Tips: Vänta inte tills det är försent! Boka nu för att försäkra dig om att du kommer med den avgången du tänkt dig.

Färja från Tanger Med till Motril

Tanger Med Motril-rutten går mellan Marocko och Spanien och trafikeras för nuvarande av 2 rederier. FRS trafikerar den här sträckan upp till 7 gånger per vecka med en restid på runt 8 timmar när Balearia servicen kör upp till 7 gånger per vecka med en resetid från 6 timmar.

Det finns totalt 14 linjer att välja på vecka om du vill åka Tanger Med Motril-rutten mellan Marocko och Spanien. Jämför nu och hitta resan som passar dig bäst.

För mer information, besök vår sida om Färjor från Marocko till Spanien
Varför använda Direct Ferries?
category
4412 färjerutter och 901 hamnar runt om i världen
category
Över 2,5 miljoner nöjda kunder
category
Vi arrangerar årligen fler än 1,2 miljoner överfarter
category
Vi gör dagligen upp till 1 miljoner prisjämförelser för våra kunder

De mest populära frågorna

 • Hur länge tar färjan från Tanger Med till Motril?

  Färjeresan från Tanger Med till Motril tar ungefär 7h. Restider kan variera beroende på när under året som du reser, vi rekommenderar att du kollar med rederiet för att vara säker.
 • Vad kostar färjan från Tanger Med till Motril?

  Priserna för färjan mellan Tanger Med - Motril varierar beroende på när under året som du reser. Det genomsnittliga priset för denna rutt är 0 €.
 • Vilka rederier trafikerar rutten mellan Tanger Med - Motril?

  2 populära färjebolag trafikerar sträckan mellan Tanger Med och Motril, dessa är
  • FRS
  • Balearia
 • Hur bokar jag färjebiljetter mellan Tanger Med - Motril?

  Hos oss hittar du billiga färjor mellan Tanger Med - Motril, kolla in våra erbjudanden för att få tillgång till de lägsta priserna.
 • Kan jag resa utan bil på färjan mellan Tanger Med - Motril?

  Ja, mellan Tanger Med - Motril kan du resan utan bil med
  • FRS
  • Balearia
 • Kan jag ta med bilen på färjan mellan Tanger Med - Motril?

  Ja, du kan resa med bil mellan Tanger Med - Motril med
  • FRS
  • Balearia
 • Kan jag resa med ett husdjur på färjan mellan Tanger Med - Motril?

  Ja, husdjur är tillåtna ombord på färjan. Du kan behöva ett djurpass eller andra dokument för att få gå ombord. Kontrollera de berörda myndigheternas webbplatser för mer information. Du kan för närvarande resa med ditt husdjur med dessa färjeoperatörer
  • FRS
 • Vad är avståndet från Tanger Med till Motril?

  Det är uppskattningsvis 0 sjömil mellan Tanger Med och Motril.

Guide till Tanger Med

Tanger-Med är ett lasthamn som ligger runt 40 km öster om Tanger i Marocko. Det är en av de största hamnarna vid Medelhavet och i Afrika och togs i drift i juli 2007. Byggandet av den andra fasen inleddes 2009 för att möta den snabbt växande efterfrågan för att transportera containrar. Förutom containertrafik, har Tanger-Med-hamnen också en nybyggd passagerarterminal, som ersätter staden Tangers hamn som destination för färjor och passagerarfartyg från Europa. Inne i terminalbyggnaden kommer du att hitta växlingskontor, bankomater och en liten butik som säljer tidningar, böcker, cigaretter och snacks etc. Det finns också ett café på övervåningen.

Historien om Tanger är mycket omfattande, på grund av den historiska förekomsten av många civilisationer och kulturer från och innan det 5:e århundradet före Kristus. Mellan det att staden var en strategisk Berber stad och ett feniciskt handelscentrum till den oberoende eran runt 1950-talet, var Tanger en tillflyktsort för många kulturer. År 1923 blev Tangier ansedd ha internationell status genom utländska kolonialmakter, och blev en destination för många europeiska och amerikanska diplomater, spioner, författare och affärsmän.


Guide till Motril

Motril ligger i den sydligaste delen av provinsen Granada i Spanien mellan bergskedjan Sierra Nevada och Medelhavet. Staden Malaga är cirka 100 km från Motril med Sevilla ca 3 timmar bort med bil och Madrid 5 timmar enkel resa. Den viktiga autonoma hamnen i Motril inkluderar en kommersiell hamn fiskehamnen och Yacht Club med totalt 190 båtplatser. Den heliga veckan i Motril har förklarats National Tourist Räntor Den består av 12 broderskap 23 pasos och mer än 6.000 anhängare. Det finns processioner varje dag. Den heliga veckan i Motril startade 1600 med den äldste broderskap kallas Vera Cruz. Efter inbördeskriget var Brödraskapet tvungen att återställa sin arv.

Den milda vattnet i Medelhavet kust Granada. Det subtropiska klimatet av kusten och dess lugna varma vatten gör det till en idealisk plats för alla typer av vattensporter. Dykning entusiaster kan njuta av en av de vackraste havs våningar i den andalusiska kusten.

I den vackra marinan hittar du vattensporter och båtutflykter. Färjor från hamnen avgår till Melilla Al Hoceima och Nador.


Kundtjänst

Besök vår kundtjänstsida för att hitta användbar information om att resa med färja, våra vanliga frågor och hur du kontaktar oss för att få hjälp med din bokning.