COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Mostaganem - Valencia är en av de mest populära linjerna och biljetterna tar ofta slut under högsäsong
Tips: Vänta inte tills det är försent! Boka nu för att försäkra dig om att du kommer med den avgången du tänkt dig.

Varför använda
Direct Ferries?

4412 färjerutter och 901 hamnar runt om i världen

Över 2,5 miljoner nöjda kunder

Vi arrangerar årligen fler än 1,2 miljoner överfarter

Vi gör dagligen upp till 1 miljoner prisjämförelser för våra kunder

För mer information, besök vår sida om Färjor från Algeriet till Spanien

Rederier som åker mellan Mostaganem och Valencia

    • 1 Sailing Weekly 14 hr 30 min
    • Get price

Färja från Mostaganem till Valencia

Mostaganem Valencia-rutten går mellan Algeriet och Spanien. För tillfället finns det endast ett rederi som trafikerar denna sträcka, Balearia. Färjor avgår upp till 1 gånger vecka med en resetid på ca 14 timmar 30 minuter.

Färjetrafiken på Mostaganem Valencia-linjen kan variera beroende på säsong. Vi rekommenderar att använda vårt bokningssystem för att få den senaste informationen.

Guide till Valencia

Den spanska staden Valencia är den tredje största staden i Spanien och betraktas som en progressiv stad med spektakulär arkitektur, både gammalt och nytt. Valencia är känt för sin fantastiska klimat, med den stora regionen Valencia som innehåller många vackra sandstränder, och mer än 500 km kust. Staden Valencia är känd för att vara hem för paella och har många fantastiska restauranger i hela staden, inklusive en mängd tapasbarer i de gamla kvarteren, runt den rymliga Plaza de la Reina. Unika Valencia är staden för Konst och vetenskap innehåller fyra huvudattraktioner: L'Hemisfèric Planetarium som har ett planetarium, modern biograf och astronomi information; Palacio de les Arts Reina Sofia, som är en utmärkt fritidsanläggning främja Valencias konst- och kulturer scen; Parque Oceanográfico som är full av marint liv, inklusive Beluga valar, delfiner, pingviner och en mängd färgglada tropiska fiskar; och Valencias Museo de las Ciencias Príncipe Felipe, en stor museum och imponerande byggnad, full av vetenskaplig information och interaktiv teknik.

Hamn Valencia har linjetrafik till och från Balearerna och Italien, tillsammans med ett växande antal besökande kryssningsfartyg.