Färja från Mostaganem till Valencia

Mostaganem Valencia-rutten går mellan Algeriet och Spanien. För tillfället finns det endast ett rederi som trafikerar denna sträcka, Balearia. Färjor avgår upp till 3 gånger vecka med en resetid på ca 15 timmar.

Färjetrafiken på Mostaganem Valencia-linjen kan variera beroende på säsong. Vi rekommenderar att använda vårt bokningssystem för att få den senaste informationen.

Rederier som åker mellan Mostaganem och Valencia

  • Balearia
    • 3 avgångar per vecka 15 tim
    • Få pris

Genomsnittligt pris för Mostaganem Valencia

Priserna som visas är vad våra kunder i snitt betalat för en enkelresa. Den vanligaste bokningen på Mostaganem Valencia-rutten är för en bil och 1 passagerare.

Guide till Valencia

Den spanska staden Valencia är den tredje största staden i Spanien och betraktas som en progressiv stad med spektakulär arkitektur, både gammalt och nytt. Valencia är känt för sin fantastiska klimat, med den stora regionen Valencia som innehåller många vackra sandstränder, och mer än 500 km kust. Staden Valencia är känd för att vara hem för paella och har många fantastiska restauranger i hela staden, inklusive en mängd tapasbarer i de gamla kvarteren, runt den rymliga Plaza de la Reina. Unika Valencia är staden för Konst och vetenskap innehåller fyra huvudattraktioner: L'Hemisfèric Planetarium som har ett planetarium, modern biograf och astronomi information; Palacio de les Arts Reina Sofia, som är en utmärkt fritidsanläggning främja Valencias konst- och kulturer scen; Parque Oceanográfico som är full av marint liv, inklusive Beluga valar, delfiner, pingviner och en mängd färgglada tropiska fiskar; och Valencias Museo de las Ciencias Príncipe Felipe, en stor museum och imponerande byggnad, full av vetenskaplig information och interaktiv teknik.

Hamn Valencia har linjetrafik till och från Balearerna och Italien, tillsammans med ett växande antal besökande kryssningsfartyg.