COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Palma - Denia är en av de mest populära linjerna och biljetterna tar ofta slut under högsäsong
Tips: Vänta inte tills det är försent! Boka nu för att försäkra dig om att du kommer med den avgången du tänkt dig.

Varför använda
Direct Ferries?

3325 färjerutter och 764 hamnar runt om i världen

Över 2,5 miljoner nöjda kunder

Vi arrangerar årligen fler än 1,2 miljoner överfarter

Vi gör dagligen upp till 1 miljoner prisjämförelser för våra kunder

För mer information, besök vår sida om Färjor från Mallorca till Spanien

Ombord på färjorna

Rederier som åker mellan Palma och Denia

  • 7 Sailings Weekly 5 hr 15 min
  • Get price

Så tycker våra kunder om Färjor från Palma till Denia

 • "Bra resa"

  Vi hade en gruppresa från Palma till Denia och allting gick som planerat. Enda dumma att vi var tvugna att hämta ut våra biljetter nere vid hamnen när vi gick på färjan. Trodde det var biljetterna man fick när man bokade.

  'Garcia Lorca' travelled on Garcia Lorca

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Hvsutrikt"

  Min överfart var vecker under en solig söndag. Belv lite besviken att vi inte kunde gå ut på däck för som frisk luft.

  'Garcia Lorca' travelled on Garcia Lorca

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Resension"

  Vi var lite sena till Denia men allting var bra från personalen och allting.

  'Garcia Lorca' travelled on Garcia Lorca

  Lӓs mer Läs mindre

Färja från Palma till Denia

Palma Denia-rutten går mellan Mallorca och Spanien. För tillfället finns det endast ett rederi som trafikerar denna sträcka, Balearia. Färjor avgår upp till 7 gånger vecka med en resetid på ca 5 timmar 15 minuter.

Färjetrafiken på Palma Denia-linjen kan variera beroende på säsong. Vi rekommenderar att använda vårt bokningssystem för att få den senaste informationen.

Guide till Palma

Palma är huvudstaden i Balearerna och ligger på den södra kusten av den spanska ön Mallorca. Staden ligger i Palmabukten och norr och väster om staden ligger Serra de Tramuntana, en stor bergskedja på ön som har förklarats som världsarv av UNESCO. Staden kan spåra sin historia tillbaka till romartiden där det var ett romersk läger. Staden har också varit under inflytande av det bysantinska riket, morer och slutligen James I av Aragonien.

Idag är staden ett stort turistmål. Sevärdheter i staden inkluderar La Seu, stadens katedral som ursprungligen byggdes på platsen för en tidigare moské. Byggandet av katedralen inleddes 1229 och slutfördes under 1601. Parc de la Mar (havspark) vetter mot katedralen i söder, och mellan de båda ligger stadens murar. Här kan du koppla av under det stora blå och gula solskyddet som skuggar en rad av träbänkar.

Palma hamn ligger på den sydvästra sidan av staden och ger utmärkt utsikt över katedralen när färjorna avgår. Den livliga hamnen har goda förbindelser till större vägar som leder ut ur staden. Destinationer tillgängliga från hamnen omfattar Ibiza, Mahon, Barcelona, Valencia och Denia.


Guide till Denia

Denia ligger på den norra kanten av provinsen Alicante vid Medelhavet, mitt emot Balearerna, och backas upp av de imponerande bergen i Montgo Natural Park. Staden är en fantastisk plats att besöka, där besökare har många saker att titta på och göra. Det finns slottsruiner som vaktar staden och har en fantastisk utsikt över havet, naturparken Montgo och Torre del Gerro, båda har markerade vandringsleder att njuta av. Den prestigefyllda marinan och dess underbara upphöjda strandpromenader, en 20 km lång kust med både klippor och sandstränder, fiskmarknader, den gamla staden och den imponerande trädkantade största shoppinggata och museer.

Bland de monument i staden som finns och är värda ett besök är 1800-talskyrkan i Asunción; den 1700-talets Atarazanas (varv); klostret och kyrkan San Antonio och det neoklassiska rådhuset från 1800-talet. Denia är också värd för många fester, men det är mest känt för tjurfesten som äger rum under juli och har förklarats som ett nationellt turistintresse.