COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Bejaia - Marseille är en av de mest populära linjerna och biljetterna tar ofta slut under högsäsong
Tips: Vänta inte tills det är försent! Boka nu för att försäkra dig om att du kommer med den avgången du tänkt dig.

Varför använda
Direct Ferries?

4412 färjerutter och 901 hamnar runt om i världen

Över 2,5 miljoner nöjda kunder

Vi arrangerar årligen fler än 1,2 miljoner överfarter

Vi gör dagligen upp till 1 miljoner prisjämförelser för våra kunder

Bejaia till Marseille färjealternativ

För mer information, besök vår sida om Färjor från Algeriet till Frankrike

Ombord på färjorna

Rederier som åker mellan Bejaia och Marseille

    • 1 Sailing Weekly 21 hr
    • Get price
    • 1 Sailing Weekly 24 hr
    • Get price

Färja från Bejaia till Marseille

Bejaia Marseille-rutten går mellan Algeriet och Frankrike och trafikeras för nuvarande av 2 rederier. Algerie Ferries trafikerar den här sträckan upp till 1 gånger per vecka med en restid på runt 21 timmar när Corsica Linea servicen kör upp till 1 gånger per vecka med en resetid från 24 timmar.

Det finns totalt 2 linjer att välja på vecka om du vill åka Bejaia Marseille-rutten mellan Algeriet och Frankrike. Jämför nu och hitta resan som passar dig bäst.

Guide till Marseille

Marseille, som ligger på Medelhavskusten i södra Frankrike , är den näst största staden i Frankrike och är känd för sin fantastiska kustlinje och stora hamn. På andra plats är Paris i så många aspekter, är Marseille bland Frankrikes mest historiska, attraktiva och populära städer, och är full av karaktär och terrakotta tak. Dock har Marseille en stor skillnad, det är ett hem för ett antal underbara soldränkta sandstränder, kantade med Corniches och massor av kustnära attraktioner. Strosa runt i staden där besökarna hittar massor av charmiga stadsdelar, där livliga basarer och marknader väntar, särskilt runt den gamla hamnen, som är en utmärkt plats att utforska. Turister som besöker Marseille kommer att bli överväldigade av de historiska sevärdheter som erbjuds. Bland höjdpunkterna finns den Basilique Notre Dame de la Garde, som ligger på södra sidan av Vieux Port; Château d'If, känd för sitt utseende i den kritikerrosade romanen Greven av Monte Cristo "; Centre de la Vieille Charité, ett stort utställningscentrum ligger inom Marseilles Panier distriktet och med anor från 17-talet; La Cathedrale de la Nouvelle Major, en särskilt vacker katedral byggdes på en enorm kostnad och med utsikt över havet; och Palais du Pharo, som är en grand palace, när vattnet residens Napoleon III och nu hem för många tillfälliga utställningar.