Mesta
Aten (Lavrio)
Färjor till Aten
Öppen biljett??

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Öppen biljett?

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Reseuppgifter
Utresa
Tur/Retur

Färja Mesta Aten (Lavrio)

Mesta Aten (Lavrio)-rutten går mellan Egeiska öarna och Aten. För tillfället finns det endast ett rederi som trafikerar denna sträcka, SeaJets. Färjor avgår upp till 1 gånger vecka med en resetid på ca 5 timmar 45 minuter.

Färjetrafiken på Mesta Aten (Lavrio)-linjen kan variera beroende på säsong. Vi rekommenderar att använda vårt bokningssystem för att få den senaste informationen.

Mesta till Aten (Lavrio) färjealternativ

För mer information, besök vår sida om Färjor från Egeiska öarna till Aten
Varför använda Direct Ferries?
category
4412 färjerutter och 901 hamnar runt om i världen
category
Över 2,5 miljoner nöjda kunder
category
Vi arrangerar årligen fler än 1,2 miljoner överfarter
category
Vi gör dagligen upp till 1 miljoner prisjämförelser för våra kunder

De mest populära frågorna

Hur länge tar färjan från Mesta till Lavrio?

Färjeresan från Mesta till Lavrio tar ungefär 5h 45m. Restider kan variera beroende på när under året som du reser, vi rekommenderar att du kollar med rederiet för att vara säker.

Vilka rederier trafikerar rutten mellan Mesta - Lavrio?

1 färjebolag trafikerar sträckan mellan Mesta och Lavrio, dessa är
  • SeaJets

Hur bokar jag färjebiljetter mellan Mesta - Lavrio?

Hos oss hittar du billiga färjor mellan Mesta - Lavrio, kolla in våra erbjudanden för att få tillgång till de lägsta priserna.

Guide till Mesta

Mesta är en traditionell medeltida bosättning som ligger på den grekiska ön Chios som är den femte största av de grekiska öarna i Egeiska havet och ligger cirka 7 km utanför den anatoliska kusten och är separerad från Turkiet av Chiossundet. Byn är ett underverk med sina kullerstensringvägar, den magnifika kyrkan Taxiarxis, det imponerande tornet och byns torg som kallas "Livadi" av lokalbefolkningen. Mesta har öns andra har som verkar på en regelbunden basis. Byn Mesta ger dig en känsla av att historia och modernitet kan samexistera och skapa en mystisk atmosfär av tidlös charm. De nuvarande invånarna i Mesta bevarar fortfarande traditionerna från 1400-talsbyn. Byns viktigaste sed sker under karnevalfestligheterna där "Agas" prövningarna, en satirisk replika av prövningnarna som brukade ske under den turkiska ockupationen, presenteras.

Det finns färjor som fungerar mellan Mesta, Psara ö och Lavrion Attica året runt.


Guide till Aten (Lavrio)

Den grekiska staden Lavrio, på spetsen av Attika halvön, inte framträdande plats i väldigt många guideböcker om Grekland, trots att det har den äldsta och största antika amfiteatern i landet och en mystisk jätte hål som skulle vara en attraktion till Fortians och sökare oförklarad fenomen, om de visste om det. Området är känt för sina industri och gruvverksamhet från antiken. Det är där de gigantiska kolumner från tempel Posideon på närliggande Sounion grävdes ut. Staden har också silvergruvor som går tillbaka till förhistorisk tid.

Lavrio är hamnen av mindre betydelse jämfört med Pireus men mycket viktig för utvecklingen av regionen Attika. Hamnen i Lavrio värd för passagerarfärjor, kommersiella båtar, yachter och fiskebåtar. Tack vare sitt läge färjor som avgår från Lavrio porten fram snabbare till Kykladerna och östra Egeiska öarna som gör resan mycket bekvämare.


Mesta till Lavrio Tidtabeller för färjor

Färjetider mellan 15/07/2024 och 2024-07-21


Operatör Avgångstid Ankomsttid Restid Seglingsdagar
SeaJets 07:00 12:45 5 timmar 45 minuter Fre

Kundtjänst

Besök vår kundtjänstsida för att hitta användbar information om att resa med färja, våra vanliga frågor och hur du kontaktar oss för att få hjälp med din bokning.