Syros
Aten (Rafina)
Färjor till Aten
Öppen biljett??

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Öppen biljett?

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Reseuppgifter
Utresa
Tur/Retur

Färjor från Syros till Rafina

Vi erbjuder upp till 1 dagliga avgångar och 6 i veckan mellan Syros och Rafina. . Sträckan mellan Syros och Rafina trafikeras av SeaJets. Tidtabeller kan ändras beroende på när under året du ska resa. Använd vårt prisvertyg för att hitta uppdaterade priser och avgångstider för färjor mellan Syros och Rafina.

Tidtabeller Syros till Rafina

Den tidigaste färjan mellan Syros och Rafina avgår vanligtvis från Syros ca 09:10. I genomsnitt tar en överfart 4h 25m, som snabbast tar rutten ungefär 4h 25m.

Färjepriser mellan Syros och Rafina

Priserna på en överfast från Syros till Rafina varierar oftast mellan 1370kr och 3922kr*. Genomsnittspriset är 2727kr*. De billigaste priserna mellan Syros och Rafina är ca 1343kr*. Genomsnittspriset för en fotpassagerare är 2619kr*. Genomsnittspriset för en bil är 3949kr*.

Priserna varierar beroende på antalet passagerare, fordonstyp samt avgångstid.

Hur långt är det mellan Rafina och Syros?

Det är ungefär 74.0 miles (119.1km) eller 64.3 sjömil mellan Syros och Rafina.

Kan jag resa med bil mellan Syros och Rafina?

Ja, med SeaJets kan du resa med bil på sträckan mellan Syros och Rafina. Använd vårt prisverktyg för att hitta aktuella priser för att resa med bil mellan Syros och Rafina.

Kan jag resa som fotpassagerare mellan Syros och Rafina?

Ja, fotpassagerare kan resa med SeaJets mellan Syros och Rafina.

För mer information, besök vår sida om Färjor från Kykladerna till Aten
Varför använda Direct Ferries?
category
4412 färjerutter och 901 hamnar runt om i världen
category
Över 2,5 miljoner nöjda kunder
category
Vi arrangerar årligen fler än 1,2 miljoner överfarter
category
Vi gör dagligen upp till 1 miljoner prisjämförelser för våra kunder
Syros - Athens (Rafina) Sammanfattning av rutt
Avgångsland Grekland
Destination Land Grekland
Antal operatörer 1
Operatörer SeaJets
Genomsnittligt pris 2825 kr.*
Genomsnittliga avgångar per vecka 6
Genomsnittlig seglingstid 4h 25m
Första färjan 09:10
Avstånd 64 nautiska mil

* Priserna kan komma att ändras, priserna är hämtade från de senaste 30 dagarna, senast uppdaterade 2024-07-02.

De mest populära frågorna

Hur länge tar färjan från Syros till Rafina?

Färjeresan från Syros till Rafina tar ungefär 4h 25m. Restider kan variera beroende på när under året som du reser, vi rekommenderar att du kollar med rederiet för att vara säker.

Vilka rederier trafikerar rutten mellan Syros - Rafina?

1 färjebolag trafikerar sträckan mellan Syros och Rafina, dessa är
  • SeaJets

Hur bokar jag färjebiljetter mellan Syros - Rafina?

Hos oss hittar du billiga färjor mellan Syros - Rafina, kolla in våra erbjudanden för att få tillgång till de lägsta priserna.

Guide till Syros

Syros är en grekisk ö som ligger i Kykladernas ögrupp i Egeiska havet. Ön ligger cirka 145 km sydost om Aten. Det finns tecken på att ön varit bebodd sedan 3000-talet f.Kr. i regionerna Halandriani och Kastri. Resultat visar att det måste ha varit ett laboratorium för metallarbeten på ön, som hade handelsförbindelser med Mindre Asien. på 600-talet f.Kr. var Syros ockuperat av Samianer och många Samos "invånare flyttade till ön. På den tiden föddes den viktiga läkaren och filosofen Pherecydis Syros och några år senare åkte han till Samos och blev lärare i Pythagoras.

Syros är inte bara en vacker ö, men en ö med en levande kultur och en stark passion för konst. Besökare bör därför inte försumma att besöka öns museer och gallerier, men bör också ta sig tid att strosa runt de pittoreska gatorna i de traditionella byarna, och utforska de vackra stränderna och imponerande grottorna.

Syros är ansluten till Pireus med konventionell färja och höghastighetsfärja, och till Rafina med höghastighetsfärja. Överfarten från Pireus tar ca 4 timmar med konventionell färja och 2 timmar och 30 minuter med snabbfärja. Från Rafina tar överfarten cirka 1 timme och 30 minuter. Syros är också ansluten med konventionell färja eller höghastighetsfärja till alla Kykladerna och även Kreta, Dodekaneserna, Thessaloniki och Skiathos.


Guide till Aten (Rafina)

Den grekiska Staden Rafina ligger på den östra kusten av regionen Attika, på kusten av Egeiska havet. Rafina ligger nära stadens av Artemida och Nea Makri och staden Aten, den grekiska huvudstaden, är ungefär 25 km västerut. Staden är ett populärt resmål för många atenare, som ofta kör till Rafina att äta på de fiskrestauranger som kantar stadens hamn. Dagens fångst kan setts på bäddar av is utanför varje restaurang. rik historia av Rafina, eller Arafinidon Alon som den hette under antiken, har sina rötter i förhistorisk tid och mer specifikt -Hellenic tider. Strax söder om Rafina, vid Askitario har arkeologer grävt en unik vas med en hund målad på den, som har anor från 2800 f.Kr. Nära hamnen finns ett bronsgjuteri har upptäckts och är en av de äldsta i Europa går tillbaka till 1800 f.Kr.

Efter hamnen i Pireus, är Rafina hamn den näst största i Attika. Färjetrafik från hamnen avgår till den södra delen av Evia och Kykladerna.


Syros till Rafina Tidtabeller för färjor

Färjetider mellan 15/07/2024 och 2024-07-21


Operatör Avgångstid Ankomsttid Restid Seglingsdagar
SeaJets 09:10 13:35 4 timmar 25 minuter Varje dag

Kundtjänst

Besök vår kundtjänstsida för att hitta användbar information om att resa med färja, våra vanliga frågor och hur du kontaktar oss för att få hjälp med din bokning.