Katapola
Folegandros
Färjor till Kykladerna
Öppen biljett??

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Öppen biljett?

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Reseuppgifter
Utresa
Tur/Retur

Färjor från Katapola (Amorgos) till Folegandros

Vi erbjuder uppskattningsvis upp till 6 avångar i veckan mellan Katapola (Amorgos) och Folegandros. Sträckan mellan Katapola (Amorgos) och Folegandros trafikeras av SeaJets. Tidtabeller kan ändras beroende på när under året du ska resa. Använd vårt prisvertyg för att hitta uppdaterade priser och avgångstider för färjor mellan Katapola (Amorgos) och Folegandros.

Tidtabeller Katapola (Amorgos) till Folegandros

Färjor mellan Katapola (Amorgos) och Folegandros avgår vanligtvis från Katapola (Amorgos), ca 13:30. Överfarten tar ungefär 2h 32m.

Färjepriser mellan Katapola (Amorgos) och Folegandros

Priserna på en överfast från Katapola (Amorgos) till Folegandros varierar oftast mellan 1160kr och 4554kr*. Genomsnittspriset är 2471kr*. De billigaste priserna mellan Katapola (Amorgos) och Folegandros är ca 1160kr*. Genomsnittspriset för en fotpassagerare är 2471kr*. Genomsnittspriset för en bil är 1449kr*.

Priserna varierar beroende på antalet passagerare, fordonstyp samt avgångstid. Dessa priser är baserade på sökningar gjorda under de senaste 30 dagarna och uppdaterades senast 21 Juli 2023.

Hur långt är det mellan Folegandros och Katapola (Amorgos)?

Det är ungefär 64.6 miles (104.0km) eller 56.2 sjömil mellan Katapola (Amorgos) och Folegandros.

Kan jag resa med bil mellan Katapola (Amorgos) och Folegandros?

Nej, inga rederier erbjuder just nu att resa med bil mellan Katapola (Amorgos) och Folegandros.

Kan jag resa som fotpassagerare mellan Katapola (Amorgos) och Folegandros?

Ja, fotpassagerare kan resa med SeaJets mellan Katapola (Amorgos) och Folegandros.

Varför använda Direct Ferries?
category
4412 färjerutter och 901 hamnar runt om i världen
category
Över 2,5 miljoner nöjda kunder
category
Vi arrangerar årligen fler än 1,2 miljoner överfarter
category
Vi gör dagligen upp till 1 miljoner prisjämförelser för våra kunder
Katapola (Amorgos) - Folegandros Sammanfattning av rutt
Land för avresa Grekland
Destination Land Grekland
Antal operatörer 1
Operatörer SeaJets
Genomsnittligt pris 2518 kr.*
Genomsnittliga veckovisa avgångar 6
Genomsnittlig seglingstid 2h 32m
Snabbaste seglingstid 2h 30m
Första färjan 13:30
Sista färjan 13:35
Avstånd 56 nautiska mil

* Priserna kan komma att ändras, priserna är hämtade från de senaste 30 dagarna, senast uppdaterade 2023-08-01.

De mest populära frågorna

 • Hur länge tar färjan från Katapola till Folegandros?

  Färjeresan från Katapola till Folegandros tar ungefär 2h 35m. Restider kan variera beroende på när under året som du reser, vi rekommenderar att du kollar med rederiet för att vara säker.
 • Vilka rederier trafikerar rutten mellan Katapola - Folegandros?

  1 färjebolag trafikerar sträckan mellan Katapola och Folegandros, dessa är
  • SeaJets
 • Hur bokar jag färjebiljetter mellan Katapola - Folegandros?

  Hos oss hittar du billiga färjor mellan Katapola - Folegandros, kolla in våra erbjudanden för att få tillgång till de lägsta priserna.
 • Kan jag resa utan bil på färjan mellan Katapola - Folegandros?

  Ja, mellan Katapola - Folegandros kan du resan utan bil med
  • SeaJets
 • Kan jag ta med bilen på färjan mellan Katapola - Folegandros?

  Ja, du kan resa med bil mellan Katapola - Folegandros med
  • SeaJets
 • Kan jag resa med ett husdjur på färjan mellan Katapola - Folegandros?

  Ja, husdjur är tillåtna ombord på färjan. Du kan behöva ett djurpass eller andra dokument för att få gå ombord. Kontrollera de berörda myndigheternas webbplatser för mer information. Du kan för närvarande resa med ditt husdjur med dessa färjeoperatörer
  • SeaJets

Så tycker våra kunder om Färjor från Katapola till Folegandros

 • "Snabb båtresa"

  Vi tog färjan Seajet mellan Milos och Sifnos. Snabb och modern katamaran. Fungerar utmärkt. Enda problemet är att man måste ha biljetter i pappersform fast man gör bokningen på internet. Det var i sista stund som vi upptäckte det och vi fick springa till en resebyrå i hamnen som skrev ut papperbiljetter. Kändes omodernt!

  'Seajet2' travelled on Seajet2

  Lӓs mer Läs mindre

Guide till Katapola

Katapola är en by och hamn på ön Amorgos, en grekisk ö i Kykladernas ögrupp och är den närmaste ön av denna ögrupp till Dodekanesernas ögrupp. Katapola är en lång och smal by med bara några gator. De flesta av husen i byn ligger ett stenkast från vattnet. Längs med bukten besökare kommer att hitta några tavernor, kaféer och barer där du kan njuta av en avslappnad lunch och av utsikten. Bästa stranden närmast byn är Maltezi strand som ligger en ganska kort promenad från byn.

Katapola har regelbundna färjeförbindelser till hamnen i Pireus med en restid på mellan 7-9 timmar på konventionell färja, beroende på resväg och 4-5 timmar med snabbfärja. Ön har också färjetrafik till resten av Kykladerna, Dodekaneserna och till ön Astypalaia.


Guide till Folegandros

Den grekiska ön Folegandros är en del av Kykladerna ögrupp som ligger i Egeiska havet. Skinande under Egeiska solen, fick Folegandros uppkallad efter sonen till kung Minos. Denna off-the-beat destination fängslar besökarna med sin orörda skönhet sina stränder, den lysande blå av dess vatten, och den oförfalskade stil dess arkitektur. Ett populärt turistmål på ön är kyrkan antagandet av Jungfru Maria. Den vitkalkade kyrkan har utsikt över staden Hora eller Chora, och har en sten stig som leder till lycka. Det var förmodligen byggt på platsen för ett gammalt tempel och innehåller gamla inskriptioner och statyer. Traditionen säger att den försilvrade ikon av Jungfru Maria är mirakulöst. Kopplat till pirat berättelser, visas ikonen transporteras runt staden i en procession som hölls varje år på påskdagen.

Den natursköna hamnen i Karavostasis, med sin vackra strand, är den perfekta utgångspunkten för en undersökning av de härliga stränderna i Hohlídia, Vitzétzo, Latináki, Pountáki och Livadi, en by med en sandstrand, turkost vatten och en campingplats. Från hamnen, färjetrafiken avgår till Pireus, Rafini, de andra öarna i Kykladerna, Dodekaneserna, Kreta och Rhodos.


Ombord på färjorna

Kundtjänst

Besök vår kundtjänstsida för att hitta användbar information om att resa med färja, våra vanliga frågor och hur du kontaktar oss för att få hjälp med din bokning.