Färja från Katapola till Schinoussa

Katapola Schinoussa-rutten går mellan Kykladerna och Kykladerna och trafikeras för nuvarande av 2 rederier. Blue Star Ferries trafikerar den här sträckan upp till 3 gånger per vecka med en restid på runt 1 timme 25 minuter när SeaJets servicen kör upp till 1 gånger per vecka med en resetid från 1 timme.

Det finns totalt 4 linjer att välja på vecka om du vill åka Katapola Schinoussa-rutten mellan Kykladerna och Kykladerna. Jämför nu och hitta resan som passar dig bäst.

Rederier som åker mellan Katapola och Schinoussa

  • Blue Star Ferries
    • 3 avgångar per vecka 1 timme 25 min
    • Få pris
  • SeaJets
    • 1 avgång(ar) per vecka 1 timme
    • Få pris

Genomsnittligt pris för Katapola Schinoussa

Priserna som visas är vad våra kunder i snitt betalat för en enkelresa. Den vanligaste bokningen på Katapola Schinoussa-rutten är för en bil och 1 passagerare.

Guide till Schinoussa

Den grekiska ön Schinoussa är en liten och avlägsen ö i mitten av Egeiska havet. Den ligger söder om ön Naxos och hör till Kykladernas ögrupp, tillsammans med Koufonissia, Donoussa och Iraklia. Ön är den perfekta platsen för en lugn semester. Det vilda landskapet, de isolerade stränderna och den avkopplande atmosfären fängslar besökare och skapar en perfekt plats för total avskildhet. Turistanläggningar är få i Schinoussa men tillräckliga för att tillgodose det begränsade antalet besökare som ön tar emot. Vattnet utanför öns stränder är kristallklart och nås mestadels till fots. Ön är lättillgänglig från ön Naxos och är därmed en stor destination för en dagsutflykt. Den viktigaste kyrkan i Schinoussa är kyrkan Panagia Akathi i Chora, som anses som beskyddare av ön. Den är byggd i traditionell kykladisk arkitektur i färgerna blått och vitt, och står stolt mitt i Schinoussa byn.