Schinoussa
Katapola
Färjor till Kykladerna
Öppen biljett??

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Öppen biljett?

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Reseuppgifter
Utresa
Tur/Retur

Färjor från Schinoussa till Katapola (Amorgos)

Vi erbjuder uppskattningsvis upp till 8 avångar i veckan mellan Schinoussa och Katapola (Amorgos). Denna sträcka trafikeras av 2 rederier, Blue Star Ferries & Small Cyclades Lines. Tidtabeller kan ändras beroende på när under året du ska resa. Använd vårt prisvertyg för att hitta uppdaterade priser och avgångstider för färjor mellan Schinoussa och Katapola (Amorgos).

Tidtabeller Schinoussa till Katapola (Amorgos)

Färjor mellan Schinoussa och Katapola (Amorgos) avgår vanligtvis från Schinoussa, ca 00:35. Överfarten tar ungefär 2h 34m.

Färjepriser mellan Schinoussa och Katapola (Amorgos)

Priserna på en överfast från Schinoussa till Katapola (Amorgos) varierar oftast mellan 95kr och 352kr*. Genomsnittspriset är 203kr*. De billigaste priserna mellan Schinoussa och Katapola (Amorgos) är ca 95kr*. Genomsnittspriset för en fotpassagerare är 190kr*. Genomsnittspriset för en bil är 285kr*.

Priserna varierar beroende på antalet passagerare, fordonstyp samt avgångstid.

Hur långt är det mellan Katapola (Amorgos) och Schinoussa?

Det är ungefär 24.7 miles (39.8km) eller 21.5 sjömil mellan Schinoussa och Katapola (Amorgos).

Kan jag resa med bil mellan Schinoussa och Katapola (Amorgos)?

Ja, med Blue Star Ferries kan du resa med bil på sträckan mellan Schinoussa och Katapola (Amorgos). Använd vårt prisverktyg för att hitta aktuella priser för att resa med bil mellan Schinoussa och Katapola (Amorgos).

Kan jag resa som fotpassagerare mellan Schinoussa och Katapola (Amorgos)?

Ja, fotpassagerare kan resa med Blue Star Ferries, Small Cyclades Lines mellan Schinoussa och Katapola (Amorgos).

Varför använda Direct Ferries?
category
4412 färjerutter och 901 hamnar runt om i världen
category
Över 2,5 miljoner nöjda kunder
category
Vi arrangerar årligen fler än 1,2 miljoner överfarter
category
Vi gör dagligen upp till 1 miljoner prisjämförelser för våra kunder
Schinoussa - Katapola (Amorgos) Sammanfattning av rutt
Land för avresa Grekland
Destination Land Grekland
Antal operatörer 2
Operatörer Blue Star Ferries & Small Cyclades Lines
Genomsnittligt pris 208 kr.*
Genomsnittliga dagliga avgångar 1
Genomsnittliga veckovisa avgångar 8
Genomsnittlig seglingstid 2h 34m
Snabbaste seglingstid 1h 25m
Första färjan 00:35
Sista färjan 16:30
Avstånd 21 nautiska mil

* Priserna kan komma att ändras, priserna är hämtade från de senaste 30 dagarna, senast uppdaterade 2024-04-02.

De mest populära frågorna

Hur länge tar färjan från Schinoussa till Katapola?

Färjeresan från Schinoussa till Katapola tar ungefär 1h 40m. Restider kan variera beroende på när under året som du reser, vi rekommenderar att du kollar med rederiet för att vara säker.

Vad kostar färjan från Schinoussa till Katapola?

Priserna för färjan mellan Schinoussa - Katapola varierar beroende på när under året som du reser. Det genomsnittliga priset för denna rutt är 18 €. Priset är exklusive bokningsavgifter.

Vilka rederier trafikerar rutten mellan Schinoussa - Katapola?

2 populära färjebolag trafikerar sträckan mellan Schinoussa och Katapola, dessa är
 • Blue Star Ferries
 • Small Cyclades Lines

Hur bokar jag färjebiljetter mellan Schinoussa - Katapola?

Hos oss hittar du billiga färjor mellan Schinoussa - Katapola, kolla in våra erbjudanden för att få tillgång till de lägsta priserna.

Vad är avståndet från Schinoussa till Katapola?

Det är uppskattningsvis 21 sjömil mellan Schinoussa och Katapola.

Så tycker våra kunder om Färjor från Schinoussa till Katapola

 • "Naxos - Amorgos"

  Skönt med stor färja med plats på däck. Pålitligt och prisvärt.

  'Blue Star Naxos' travelled on Blue Star Naxos

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Most things very good."

  Impossibel to sit in the cafe and eat, from the beginning people was sitting there for the whole trip, even sleeping. Often using 2 chairs (one for their foots)

  'Blue Star Naxos' travelled on Blue Star Naxos

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Ta båten"

  Bra avgångstid för att passa vår resplan från Pireus till Naxos. Inga problem med den 5 timmar långa resan då ytorna var stora att röra sig på och säten bekväma. Begränsat utbud i cateringen för en så lång resa.

  'Blue Star Naxos' travelled on Blue Star Naxos

  Lӓs mer Läs mindre
 • " Naxos"

  Underbara Grekland leverar igen! Varför resa med charter när det är så lätt att boka och resa på egen hand!!! Denna resa gjorde jag med min man och våra flickor på 3 och 5 år! Resan började 31 maj, perfekt tid i Grekland, och varade till 15 juni. Vi flög från Köpenhamn till Athen med Sas väldigt smidigt. Landade vid lunch och tog taxi till Pireus, buss rekommenderas ej! Båten gick på eftermiddagen så vi hade gott om tid. Med bokningsnumret fick vi de riktiga biljetterna nere i hamnen på Blue Ferries kontor! Vi gick ombord på färjan sökert 1 timme innan ávgång! Reßer ni med barn så ta med sysselsättning då det ej finns lekrum eller liknande ombord. Jag rekommenderar ej snabbfärjor när man reser med barn då mam ej ksn röra sig fritt ombord på dessa! Turen till Naxos tog ca 5 timmar men tiden gick väldigt fort! Vid 22 tiden hade vi nått vår destination helt enligt tidtsbell. Naxos är en härlig ö med vackra sandstränder utan stora hotellkomplex typ all inklusive/bamseklubbar! Passar vår familj utmärkt! Vi bodde på Hotel Katarina i byn bredvid Naxos stad! Perfekt familje hotell nära stranden som kan rekommenderas varmt! Efter lite mer än 2 veckor på Naxos kände vi oss redo att åka hem, båten gick till Athen på morgonen så vid lunch var vi i Ahten och på kvällen flög vi åter till Köpenhamn! Ha alltis gott om tid när man resor är mitt tips, semester är just att slippa stressa!!

  'Blue Star Naxos' travelled on Blue Star Naxos

  Lӓs mer Läs mindre

Guide till Schinoussa

Schoinousa, eller Schinoussa, är en grekisk ö i Kykladernas ögrupp i Egeiska havet. Ön ligger söder om ön Naxos mellan öarna Irakleia och Koufonisia. Öns hamn ligger i Mersini, som är känd som en av de bästa härbärgen för små fartyg i Egeiska regionen. Chora, huvudstaden på ön, kännetecknas av äkta öarkitektur, med vita hus med vackra bougainvillea som trivs på gårdarna, kullerstensgator, kyrkor och den underbara utsikten mot det ändlösa blå Egeiska havet. Ön Schoinousa har en rik kulturhistoria med många monument och bosättningar som vittnar om historien. De största attraktionerna på ön är kyrkan Eisodia Theotokou i Hora, kyrkan Evangelismos på Messaria, grottan Peiratis längs vägen som leder till hamnen, det arkeologiska museet och Folklore Museum.

Den naturliga skönheten i Schoinousa är en stor attraktion för vandrare. Traditionella mulvägar, en del från den klassiska tiden, går kors och tvärs över ön och öppnar upp oväntade vyer av det storslagna landskapet. De leder till öde stränder, fjärrbergslandskap, hemliga dalar och många oförstörda byar.


Guide till Katapola

Den grekiska ön Amorgos ligger i den östra delen av Kykladerna ögrupp och är det närmaste ön till Dodekaneserna. På grund av Amorgos position mittemot de gamla stränderna i Joniska städer som Militos som Alikarnassos och Ephesos som blev det en av de första platserna som jonerna passerade till Kykladerna och på det grekiska fastlandet. Den spektakulära klostret Panagia Hozoviotissa ligger på klippan sidan som nordost om Chora. Det byggdes i början av andra årtusendet för att skydda en religiös symbol, som går tillbaka till 812 som från inkräktare. Ikonen finns kvar på offentlig visning inne i klostret.

Katapola är den viktigaste hamnen på ön och är hem till den berömda kyrkan Katapoliani som är byggt ovanpå ett gammalt tempel tillägnat Apollo. Från stadens hamnen finns regelbundna färjeförbindelser till hamnen i Pireus med en överfart på mellan 7-9 timmar på en konventionell färja som beroende på resväg och 4 - 5 timmar, om en snabb färja tas. Ön har också färjetrafik till resten av Kykladerna som Dodekaneserna och med ön Astypalaia.


Schinoussa till Katapola Tidtabeller för färjor

Färjetider mellan 27/05/2024 och 2024-06-02


Operatör Avgångstid Ankomsttid Restid Seglingsdagar
Blue Star Ferries 02:25 03:50 1 timme 25 minuter Sön
Blue Star Ferries 02:35 04:00 1 timme 25 minuter Tis, Tors
Small Cyclades Lines 15:55 17:45 1 timme 50 minuter Ons, Fre, Lör
Small Cyclades Lines 15:55 20:05 4 timmar 10 minuter Tis, Tors, Sön

Onboard the ferries

Kundtjänst

Besök vår kundtjänstsida för att hitta användbar information om att resa med färja, våra vanliga frågor och hur du kontaktar oss för att få hjälp med din bokning.