Färja från Mykonos till Katapola

Mykonos Katapola-rutten går mellan Kykladerna och Kykladerna och trafikeras för nuvarande av 2 rederier. SeaJets trafikerar den här sträckan upp till 7 gånger per vecka med en restid på runt 2 timmar 10 minuter när Golden Star Ferries servicen kör upp till 7 gånger per vecka med en resetid från 3 tim 20 min.

Det finns totalt 14 linjer att välja på vecka om du vill åka Mykonos Katapola-rutten mellan Kykladerna och Kykladerna. Jämför nu och hitta resan som passar dig bäst.

Rederier som åker mellan Mykonos och Katapola

  • SeaJets
    • 7 avgångar per vecka 2 tim 10 min
    • Få pris
  • Golden Star Ferries
    • 7 avgångar per vecka 3 tim 20 min
    • Få pris

Guide till Mykonos

Mykonos är en grekisk ö i Kykladernas ögrupp och ligger mellan öarna Tinos, Syros, Paros och Naxos. Öns största stad kallas också Mykonos men även Chora. Ön har ett livligt nattliv och kallas "Greklands Ibiza" på grund av sin sommarklubbscen som lockar ett stort antal turister varje år. Choras arkitektur är typisk för Kykladerna, alla vitkalkade hus med blå fönster, charmiga smala gator med stenbelagda trottoarer och små vita kapell med himmelsblå kupoler. Många besökare väljer att helt enkelt ta en promenad genom Chora, den gamla hamnen, Lilla Venedig och slottet för att insupa charmen i staden.

Det finns två hamnar på ön. Den gamla Mykonos hamn är dit alla passagerarfärjor anländer och den nya hamnen i Tourlos används oftast av kryssningsfartyg. Färjor från Mykonos avgår till Pireus och Rafina på det grekiska fastlandet och till de övriga Kykladerna, Dodekaneserna och Kreta. Konventionella och snabba färjor går till och från ön.