Agios Efstratios
Lavrio
Färjor till Aten
Öppen biljett??

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Öppen biljett?

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Reseuppgifter
Utresa
Tur/Retur
Agios Efstratios - Lavrio är en av de mest populära linjerna och biljetterna tar ofta slut under högsäsong
Tips: Vänta inte tills det är försent! Boka nu för att försäkra dig om att du kommer med den avgången du tänkt dig.

Färja från Agios Efstratios till Lavrio

Agios Efstratios Lavrio-rutten går mellan Egeiska öarna och Aten och trafikeras för nuvarande av 2 rederier. Hellenic Seaways trafikerar den här sträckan upp till 5 gånger per vecka med en restid på runt 7 timmar 30 minuter när SeaJets servicen kör upp till 4 gånger per vecka med en resetid från 7 timmar 45 minuter.

Det finns totalt 9 linjer att välja på vecka om du vill åka Agios Efstratios Lavrio-rutten mellan Egeiska öarna och Aten. Jämför nu och hitta resan som passar dig bäst.

För mer information, besök vår sida om Färjor från Egeiska öarna till Aten
Varför använda Direct Ferries?
category
4412 färjerutter och 901 hamnar runt om i världen
category
Över 2,5 miljoner nöjda kunder
category
Vi arrangerar årligen fler än 1,2 miljoner överfarter
category
Vi gör dagligen upp till 1 miljoner prisjämförelser för våra kunder

De mest populära frågorna

 • Hur länge tar färjan från Agios Efstratios till Lavrio?

  Färjeresan från Agios Efstratios till Lavrio tar ungefär 7h 37m. Restider kan variera beroende på när under året som du reser, vi rekommenderar att du kollar med rederiet för att vara säker.
 • Vad kostar färjan från Agios Efstratios till Lavrio?

  Priserna för färjan mellan Agios Efstratios - Lavrio varierar beroende på när under året som du reser. Det genomsnittliga priset för denna rutt är 0 €.
 • Vilka rederier trafikerar rutten mellan Agios Efstratios - Lavrio?

  2 populära färjebolag trafikerar sträckan mellan Agios Efstratios och Lavrio, dessa är
  • Hellenic Seaways
  • SeaJets
 • Hur bokar jag färjebiljetter mellan Agios Efstratios - Lavrio?

  Hos oss hittar du billiga färjor mellan Agios Efstratios - Lavrio, kolla in våra erbjudanden för att få tillgång till de lägsta priserna.
 • Kan jag resa utan bil på färjan mellan Agios Efstratios - Lavrio?

  Ja, mellan Agios Efstratios - Lavrio kan du resan utan bil med
  • Hellenic Seaways
  • SeaJets
 • Kan jag ta med bilen på färjan mellan Agios Efstratios - Lavrio?

  Ja, du kan resa med bil mellan Agios Efstratios - Lavrio med
  • Hellenic Seaways
  • SeaJets
 • Kan jag resa med ett husdjur på färjan mellan Agios Efstratios - Lavrio?

  Ja, husdjur är tillåtna ombord på färjan. Du kan behöva ett djurpass eller andra dokument för att få gå ombord. Kontrollera de berörda myndigheternas webbplatser för mer information. Du kan för närvarande resa med ditt husdjur med dessa färjeoperatörer
  • Hellenic Seaways
 • Vad är avståndet från Agios Efstratios till Lavrio?

  Det är uppskattningsvis 0 sjömil mellan Agios Efstratios och Lavrio.

Guide till Agios Efstratios

Agios Efstratios eller Sankt Eustratius är en liten grekisk ö i norra Egeiska havet ca 30 km från sydvästra Lemnos och 80 km nordväst om Lesbos. Tillsammans med Lemnos och närliggande holmar bildar de regionen Lemnos som är en del av den grekiska skärgårdsregionen Nordegeiska öarna. Agios Efstratios är en lugn ö med lite nederbörd under vintermånaderna och långa, varma somrar. Det finns flera stränder på ön såsom Agios Antonios, Lemonies, Avlakia m.fl, de flesta nås med kaik. Havet runtomkring har mycket fisk som fiskas av lokala fiskare. Agios Efstratios är sammanlänkad med båt till Limnos, Agios Konstantinos, Kymi och Kavala.

Agios Efstratios förbinds till hamnen i Piraeus och de norra sporadiska öarna Skopelos, Alonnisos, Skyros et.c. Det finns också färjeförbindelse från Agios Efstratios till de Nordegeiska öarna via en tredje ö och till hamnarna i Thessaloniki, Kavala och Alexandroupoli. Färjan till Agios Efstratios tar mellan 5-10.5 timmar beroende på hur många hamnar den stannar vid på vägen.


Guide till Lavrio

Den grekiska staden Lavrio, på spetsen av Attika halvön, inte framträdande plats i väldigt många guideböcker om Grekland, trots att det har den äldsta och största antika amfiteatern i landet och en mystisk jätte hål som skulle vara en attraktion till Fortians och sökare oförklarad fenomen, om de visste om det. Området är känt för sina industri och gruvverksamhet från antiken. Det är där de gigantiska kolumner från tempel Posideon på närliggande Sounion grävdes ut. Staden har också silvergruvor som går tillbaka till förhistorisk tid.

Lavrio är hamnen av mindre betydelse jämfört med Pireus men mycket viktig för utvecklingen av regionen Attika. Hamnen i Lavrio värd för passagerarfärjor, kommersiella båtar, yachter och fiskebåtar. Tack vare sitt läge färjor som avgår från Lavrio porten fram snabbare till Kykladerna och östra Egeiska öarna som gör resan mycket bekvämare.


Kundtjänst

Besök vår kundtjänstsida för att hitta användbar information om att resa med färja, våra vanliga frågor och hur du kontaktar oss för att få hjälp med din bokning.