Syros
Koufonissi
Färjor till Kykladerna
Öppen biljett??

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Öppen biljett?

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Reseuppgifter
Utresa
Tur/Retur

Färjor från Syros till Koufonissi

Vi erbjuder uppskattningsvis upp till 1 avångar i veckan mellan Syros och Koufonissi. Denna sträcka trafikeras av 2 rederier, Blue Star Ferries & SeaJets. Tidtabeller kan ändras beroende på när under året du ska resa. Använd vårt prisvertyg för att hitta uppdaterade priser och avgångstider för färjor mellan Syros och Koufonissi.

Tidtabeller Syros till Koufonissi

Färjor mellan Syros och Koufonissi avgår vanligtvis från Syros, ca 06:45. Överfarten tar ungefär 4h 28m.

Färjepriser mellan Syros och Koufonissi

Priserna på en överfast från Syros till Koufonissi varierar oftast mellan 401kr och 746kr*. Genomsnittspriset är 677kr*. De billigaste priserna mellan Syros och Koufonissi är ca 373kr*. Genomsnittspriset för en fotpassagerare är 677kr*. Genomsnittspriset för en bil är 870kr*.

Priserna varierar beroende på antalet passagerare, fordonstyp samt avgångstid. Dessa priser är baserade på sökningar gjorda under de senaste 30 dagarna och uppdaterades senast 21 Juli 2023.

Hur långt är det mellan Koufonissi och Syros?

Det är ungefär 55.6 miles (89.5km) eller 48.3 sjömil mellan Syros och Koufonissi.

Kan jag resa med bil mellan Syros och Koufonissi?

Nej, inga rederier erbjuder just nu att resa med bil mellan Syros och Koufonissi.

Kan jag resa som fotpassagerare mellan Syros och Koufonissi?

Ja, fotpassagerare kan resa med Blue Star Ferries, SeaJets mellan Syros och Koufonissi.

Varför använda Direct Ferries?
category
4412 färjerutter och 901 hamnar runt om i världen
category
Över 2,5 miljoner nöjda kunder
category
Vi arrangerar årligen fler än 1,2 miljoner överfarter
category
Vi gör dagligen upp till 1 miljoner prisjämförelser för våra kunder

De mest populära frågorna

Hur länge tar färjan från Syros till Koufonissi?

Färjeresan från Syros till Koufonissi tar ungefär 3h 30m. Restider kan variera beroende på när under året som du reser, vi rekommenderar att du kollar med rederiet för att vara säker.

Vad kostar färjan från Syros till Koufonissi?

Priserna för färjan mellan Syros - Koufonissi varierar beroende på när under året som du reser. Det genomsnittliga priset för denna rutt är 63 €. Priset är exklusive bokningsavgifter.

Vilka rederier trafikerar rutten mellan Syros - Koufonissi?

2 populära färjebolag trafikerar sträckan mellan Syros och Koufonissi, dessa är
  • Blue Star Ferries
  • SeaJets

Hur bokar jag färjebiljetter mellan Syros - Koufonissi?

Hos oss hittar du billiga färjor mellan Syros - Koufonissi, kolla in våra erbjudanden för att få tillgång till de lägsta priserna.

Vad är avståndet från Syros till Koufonissi?

Det är uppskattningsvis 48 sjömil mellan Syros och Koufonissi.

Guide till Syros

Syros är en grekisk ö som ligger i Kykladernas ögrupp i Egeiska havet. Ön ligger cirka 145 km sydost om Aten. Det finns tecken på att ön varit bebodd sedan 3000-talet f.Kr. i regionerna Halandriani och Kastri. Resultat visar att det måste ha varit ett laboratorium för metallarbeten på ön, som hade handelsförbindelser med Mindre Asien. på 600-talet f.Kr. var Syros ockuperat av Samianer och många Samos "invånare flyttade till ön. På den tiden föddes den viktiga läkaren och filosofen Pherecydis Syros och några år senare åkte han till Samos och blev lärare i Pythagoras.

Syros är inte bara en vacker ö, men en ö med en levande kultur och en stark passion för konst. Besökare bör därför inte försumma att besöka öns museer och gallerier, men bör också ta sig tid att strosa runt de pittoreska gatorna i de traditionella byarna, och utforska de vackra stränderna och imponerande grottorna.

Syros är ansluten till Pireus med konventionell färja och höghastighetsfärja, och till Rafina med höghastighetsfärja. Överfarten från Pireus tar ca 4 timmar med konventionell färja och 2 timmar och 30 minuter med snabbfärja. Från Rafina tar överfarten cirka 1 timme och 30 minuter. Syros är också ansluten med konventionell färja eller höghastighetsfärja till alla Kykladerna och även Kreta, Dodekaneserna, Thessaloniki och Skiathos.


Guide till Koufonissi

Den grekiska ön Koufonisia består av två öar, och är beläget öster om ön Naxos och väster om ön Amorgos. Öarna kallas Pano Koufonisi och Kato Koufonisi, och de är åtskilda av en smal 200 m brett sund. De kallades Koufonisia [menande Hollow öar] på grund av de stora grottor som gav intrycket att pirater som tittade på dem på avstånd såg det ut som att öarna var ihåliga! Nära kan besökare kunnaatt se övergivna ön Keros som har utsetts till en arkeologisk plats under beskydd, som stora kykladiska artefakter har grävts fram där många gånger.

Av de två öar som utgör Koufonissi är Pano Koufonisi den enda en som bebos. Ön är en favoritdestination för besökare som vill bara koppla av på skyddade gyllene sandstränder, eller längs med mindre naturliga pooler av turkost vatten, eller för att festa i den ursprungliga "ön sätt" med skaldjur färsk från havet.


Syros till Koufonissi Tidtabeller för färjor

Färjetider mellan 27/05/2024 och 2024-06-02


Operatör Avgångstid Ankomsttid Restid Seglingsdagar
SeaJets 09:10 12:30 3 timmar 20 minuter Varje dag
Blue Star Ferries 21:55 03:05 5 timmar 10 minuter Ons

Kundtjänst

Besök vår kundtjänstsida för att hitta användbar information om att resa med färja, våra vanliga frågor och hur du kontaktar oss för att få hjälp med din bokning.