Katapola
Iraklia
Färjor till Kykladerna
Öppen biljett??

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Öppen biljett?

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Reseuppgifter
Utresa
Tur/Retur

Färjor från Katapola (Amorgos) till Iraklia

Vi erbjuder uppskattningsvis upp till 8 avångar i veckan mellan Katapola (Amorgos) och Iraklia. Denna sträcka trafikeras av 3 rederier, Blue Star Ferries, SeaJets & Small Cyclades Lines. Tidtabeller kan ändras beroende på när under året du ska resa. Använd vårt prisvertyg för att hitta uppdaterade priser och avgångstider för färjor mellan Katapola (Amorgos) och Iraklia.

Tidtabeller Katapola (Amorgos) till Iraklia

Färjor mellan Katapola (Amorgos) och Iraklia avgår vanligtvis från Katapola (Amorgos), ca 05:45. Överfarten tar ungefär 2h 51m.

Färjepriser mellan Katapola (Amorgos) och Iraklia

Priserna på en överfast från Katapola (Amorgos) till Iraklia varierar oftast mellan 95kr och 515kr*. Genomsnittspriset är 258kr*. De billigaste priserna mellan Katapola (Amorgos) och Iraklia är ca 95kr*. Genomsnittspriset för en fotpassagerare är 258kr*. Genomsnittspriset för en bil är 907kr*.

Priserna varierar beroende på antalet passagerare, fordonstyp samt avgångstid.

Hur långt är det mellan Iraklia och Katapola (Amorgos)?

Det är ungefär 27.4 miles (44.1km) eller 23.8 sjömil mellan Katapola (Amorgos) och Iraklia.

Kan jag resa med bil mellan Katapola (Amorgos) och Iraklia?

Ja, med Blue Star Ferries, SeaJets kan du resa med bil på sträckan mellan Katapola (Amorgos) och Iraklia. Använd vårt prisverktyg för att hitta aktuella priser för att resa med bil mellan Katapola (Amorgos) och Iraklia.

Kan jag resa som fotpassagerare mellan Katapola (Amorgos) och Iraklia?

Ja, fotpassagerare kan resa med Blue Star Ferries, SeaJets, Small Cyclades Lines mellan Katapola (Amorgos) och Iraklia.

Katapola till Iraklia färjealternativ

Varför använda Direct Ferries?
category
4412 färjerutter och 901 hamnar runt om i världen
category
Över 2,5 miljoner nöjda kunder
category
Vi arrangerar årligen fler än 1,2 miljoner överfarter
category
Vi gör dagligen upp till 1 miljoner prisjämförelser för våra kunder
Katapola (Amorgos) - Iraklia Sammanfattning av rutt
Land för avresa Grekland
Destination Land Grekland
Antal operatörer 3
Operatörer Blue Star Ferries, SeaJets & Small Cyclades Lines
Genomsnittligt pris 274 kr.*
Genomsnittliga dagliga avgångar 1
Genomsnittliga veckovisa avgångar 8
Genomsnittlig seglingstid 2h 51m
Snabbaste seglingstid 1h 45m
Första färjan 05:45
Sista färjan 19:00
Avstånd 23 nautiska mil

* Priserna kan komma att ändras, priserna är hämtade från de senaste 30 dagarna, senast uppdaterade 2024-04-02.

De mest populära frågorna

Hur länge tar färjan från Katapola till Iraklia?

Färjeresan från Katapola till Iraklia tar ungefär 1h 45m. Restider kan variera beroende på när under året som du reser, vi rekommenderar att du kollar med rederiet för att vara säker.

Vad kostar färjan från Katapola till Iraklia?

Priserna för färjan mellan Katapola - Iraklia varierar beroende på när under året som du reser. Det genomsnittliga priset för denna rutt är 23 €. Priset är exklusive bokningsavgifter.

Vilka rederier trafikerar rutten mellan Katapola - Iraklia?

3 populära färjebolag trafikerar sträckan mellan Katapola och Iraklia, dessa är
 • Blue Star Ferries
 • SeaJets
 • Small Cyclades Lines

Hur bokar jag färjebiljetter mellan Katapola - Iraklia?

Hos oss hittar du billiga färjor mellan Katapola - Iraklia, kolla in våra erbjudanden för att få tillgång till de lägsta priserna.

Vad är avståndet från Katapola till Iraklia?

Det är uppskattningsvis 23 sjömil mellan Katapola och Iraklia.

Så tycker våra kunder om Färjor från Katapola till Iraklia

 • "Naxos - Amorgos"

  Skönt med stor färja med plats på däck. Pålitligt och prisvärt.

  'Blue Star Naxos' travelled on Blue Star Naxos

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Most things very good."

  Impossibel to sit in the cafe and eat, from the beginning people was sitting there for the whole trip, even sleeping. Often using 2 chairs (one for their foots)

  'Blue Star Naxos' travelled on Blue Star Naxos

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Ta båten"

  Bra avgångstid för att passa vår resplan från Pireus till Naxos. Inga problem med den 5 timmar långa resan då ytorna var stora att röra sig på och säten bekväma. Begränsat utbud i cateringen för en så lång resa.

  'Blue Star Naxos' travelled on Blue Star Naxos

  Lӓs mer Läs mindre
 • " Naxos"

  Underbara Grekland leverar igen! Varför resa med charter när det är så lätt att boka och resa på egen hand!!! Denna resa gjorde jag med min man och våra flickor på 3 och 5 år! Resan började 31 maj, perfekt tid i Grekland, och varade till 15 juni. Vi flög från Köpenhamn till Athen med Sas väldigt smidigt. Landade vid lunch och tog taxi till Pireus, buss rekommenderas ej! Båten gick på eftermiddagen så vi hade gott om tid. Med bokningsnumret fick vi de riktiga biljetterna nere i hamnen på Blue Ferries kontor! Vi gick ombord på färjan sökert 1 timme innan ávgång! Reßer ni med barn så ta med sysselsättning då det ej finns lekrum eller liknande ombord. Jag rekommenderar ej snabbfärjor när man reser med barn då mam ej ksn röra sig fritt ombord på dessa! Turen till Naxos tog ca 5 timmar men tiden gick väldigt fort! Vid 22 tiden hade vi nått vår destination helt enligt tidtsbell. Naxos är en härlig ö med vackra sandstränder utan stora hotellkomplex typ all inklusive/bamseklubbar! Passar vår familj utmärkt! Vi bodde på Hotel Katarina i byn bredvid Naxos stad! Perfekt familje hotell nära stranden som kan rekommenderas varmt! Efter lite mer än 2 veckor på Naxos kände vi oss redo att åka hem, båten gick till Athen på morgonen så vid lunch var vi i Ahten och på kvällen flög vi åter till Köpenhamn! Ha alltis gott om tid när man resor är mitt tips, semester är just att slippa stressa!!

  'Blue Star Naxos' travelled on Blue Star Naxos

  Lӓs mer Läs mindre

Guide till Katapola

Katapola är en by och hamn på ön Amorgos, en grekisk ö i Kykladernas ögrupp och är den närmaste ön av denna ögrupp till Dodekanesernas ögrupp. Katapola är en lång och smal by med bara några gator. De flesta av husen i byn ligger ett stenkast från vattnet. Längs med bukten besökare kommer att hitta några tavernor, kaféer och barer där du kan njuta av en avslappnad lunch och av utsikten. Bästa stranden närmast byn är Maltezi strand som ligger en ganska kort promenad från byn.

Katapola har regelbundna färjeförbindelser till hamnen i Pireus med en restid på mellan 7-9 timmar på konventionell färja, beroende på resväg och 4-5 timmar med snabbfärja. Ön har också färjetrafik till resten av Kykladerna, Dodekaneserna och till ön Astypalaia.


Guide till Iraklia

Iraklia är en liten grekisk ö med omkring 100 invånare och ligger vid västra kanten av små östra Kykladerna ögruppen. Tät vegetation, naturliga källor, släta berg, kristallklart vatten (med skeppsvrak på havsbottnen!), Natursköna vikar och grottor är kännetecknen för denna oförstörda paradiset i Kykladerna. Öns kust är hem till Medelhavets tätningMonachus Monachus och den marina sköldpaddan Caretta Caretta. Det finns två byar på ön, Ayios Georgios (vid hamnen) och Panayia.

Öns historia är till stor del okända, antagligen på grund av att ön är så liten. Det var nog inte plågat annat än av pirater. Iraklia var troligen en minoisk bosättning i 200 år f.Kr., eftersom det finns en homonym - på Kreta. Under venetianskt och ottomanskt styre, betalade ön skatt men det verkar som att det var det enda kravet för Iraklians hade.

Öns port heter Agios Georgios och färjor till hamnen i Pireus med en restid på mellan 8 till 10 timmar beroende på resplanen. Ön är också ansluten med färja till de andra öarna i små Kykladerna och till Naxos och Amorgos.


Katapola till Iraklia Tidtabeller för färjor

Färjetider mellan 27/05/2024 och 2024-06-02


Operatör Avgångstid Ankomsttid Restid Seglingsdagar
Blue Star Ferries 05:45 07:40 1 timme 55 minuter Tis, Tors, Sön
Small Cyclades Lines 07:00 09:10 2 timmar 10 minuter Ons, Fre, Lör
Small Cyclades Lines 07:00 11:25 4 timmar 25 minuter Tis, Tors, Sön

Onboard the ferries

Kundtjänst

Besök vår kundtjänstsida för att hitta användbar information om att resa med färja, våra vanliga frågor och hur du kontaktar oss för att få hjälp med din bokning.