Iraklia
Katapola
Färjor till Kykladerna
Öppen biljett??

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Öppen biljett?

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Reseuppgifter
Utresa
Tur/Retur

Färjor från Iraklia till Katapola (Amorgos)

Vi erbjuder upp till 1 dagliga avgångar och 8 i veckan mellan Iraklia och Katapola (Amorgos). . Denna sträcka trafikeras av 4 rederier, Blue Star Ferries, SAOS Ferries, SeaJets & Small Cyclades Lines. Tidtabeller kan ändras beroende på när under året du ska resa. Använd vårt prisvertyg för att hitta uppdaterade priser och avgångstider för färjor mellan Iraklia och Katapola (Amorgos).

Tidtabeller Iraklia till Katapola (Amorgos)

Den tidigaste färjan mellan Iraklia och Katapola (Amorgos) avgår vanligtvis från Iraklia ca 00:15. I genomsnitt tar en överfart 2h 56m, som snabbast tar rutten ungefär 1h 45m.

Färjepriser mellan Iraklia och Katapola (Amorgos)

Priserna på en överfast från Iraklia till Katapola (Amorgos) varierar oftast mellan 95kr och 363kr*. Genomsnittspriset är 215kr*. De billigaste priserna mellan Iraklia och Katapola (Amorgos) är ca 95kr*. Genomsnittspriset för en fotpassagerare är 215kr*.

Priserna varierar beroende på antalet passagerare, fordonstyp samt avgångstid.

Hur långt är det mellan Katapola (Amorgos) och Iraklia?

Det är ungefär 27.4 miles (44.1km) eller 23.8 sjömil mellan Iraklia och Katapola (Amorgos).

Kan jag resa med bil mellan Iraklia och Katapola (Amorgos)?

Nej, inga rederier erbjuder just nu att resa med bil mellan Iraklia och Katapola (Amorgos).

Kan jag resa som fotpassagerare mellan Iraklia och Katapola (Amorgos)?

Ja, fotpassagerare kan resa med Blue Star Ferries, SAOS Ferries, SeaJets, Small Cyclades Lines mellan Iraklia och Katapola (Amorgos).

Iraklia till Katapola färjealternativ

Varför använda Direct Ferries?
category
4412 färjerutter och 901 hamnar runt om i världen
category
Över 2,5 miljoner nöjda kunder
category
Vi arrangerar årligen fler än 1,2 miljoner överfarter
category
Vi gör dagligen upp till 1 miljoner prisjämförelser för våra kunder
Iraklia - Katapola (Amorgos) Sammanfattning av rutt
Avgångsland Grekland
Destination Land Grekland
Antal operatörer 4
Operatörer Blue Star Ferries, SAOS Ferries, SeaJets & Small Cyclades Lines
Genomsnittligt pris 230 kr.*
Genomsnittliga dagliga avgångar 1
Genomsnittliga avgångar per vecka 8
Genomsnittlig seglingstid 2h 56m
Snabbaste seglingens längd 1h 45m
Första färjan 00:15
Sista färjan 16:10
Avstånd 23 nautiska mil

* Priserna kan komma att ändras, priserna är hämtade från de senaste 30 dagarna, senast uppdaterade 2024-07-02.

De mest populära frågorna

Hur länge tar färjan från Iraklia till Katapola?

Färjeresan från Iraklia till Katapola tar ungefär 1h 46m. Restider kan variera beroende på när under året som du reser, vi rekommenderar att du kollar med rederiet för att vara säker.

Vad kostar färjan från Iraklia till Katapola?

Priserna för färjan mellan Iraklia - Katapola varierar beroende på när under året som du reser. Det genomsnittliga priset för denna rutt är 25 €. Priset är exklusive bokningsavgifter.

Vilka rederier trafikerar rutten mellan Iraklia - Katapola?

3 populära färjebolag trafikerar sträckan mellan Iraklia och Katapola, dessa är
 • Blue Star Ferries
 • SeaJets
 • Small Cyclades Lines

Hur bokar jag färjebiljetter mellan Iraklia - Katapola?

Hos oss hittar du billiga färjor mellan Iraklia - Katapola, kolla in våra erbjudanden för att få tillgång till de lägsta priserna.

Vad är avståndet från Iraklia till Katapola?

Det är uppskattningsvis 23 sjömil mellan Iraklia och Katapola.

Så tycker våra kunder om Färjor från Iraklia till Katapola

 • "Naxos - Amorgos"

  Skönt med stor färja med plats på däck. Pålitligt och prisvärt.

  'Blue Star Naxos' travelled on Blue Star Naxos

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Most things very good."

  Impossibel to sit in the cafe and eat, from the beginning people was sitting there for the whole trip, even sleeping. Often using 2 chairs (one for their foots)

  'Blue Star Naxos' travelled on Blue Star Naxos

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Ta båten"

  Bra avgångstid för att passa vår resplan från Pireus till Naxos. Inga problem med den 5 timmar långa resan då ytorna var stora att röra sig på och säten bekväma. Begränsat utbud i cateringen för en så lång resa.

  'Blue Star Naxos' travelled on Blue Star Naxos

  Lӓs mer Läs mindre
 • " Naxos"

  Underbara Grekland leverar igen! Varför resa med charter när det är så lätt att boka och resa på egen hand!!! Denna resa gjorde jag med min man och våra flickor på 3 och 5 år! Resan började 31 maj, perfekt tid i Grekland, och varade till 15 juni. Vi flög från Köpenhamn till Athen med Sas väldigt smidigt. Landade vid lunch och tog taxi till Pireus, buss rekommenderas ej! Båten gick på eftermiddagen så vi hade gott om tid. Med bokningsnumret fick vi de riktiga biljetterna nere i hamnen på Blue Ferries kontor! Vi gick ombord på färjan sökert 1 timme innan ávgång! Reßer ni med barn så ta med sysselsättning då det ej finns lekrum eller liknande ombord. Jag rekommenderar ej snabbfärjor när man reser med barn då mam ej ksn röra sig fritt ombord på dessa! Turen till Naxos tog ca 5 timmar men tiden gick väldigt fort! Vid 22 tiden hade vi nått vår destination helt enligt tidtsbell. Naxos är en härlig ö med vackra sandstränder utan stora hotellkomplex typ all inklusive/bamseklubbar! Passar vår familj utmärkt! Vi bodde på Hotel Katarina i byn bredvid Naxos stad! Perfekt familje hotell nära stranden som kan rekommenderas varmt! Efter lite mer än 2 veckor på Naxos kände vi oss redo att åka hem, båten gick till Athen på morgonen så vid lunch var vi i Ahten och på kvällen flög vi åter till Köpenhamn! Ha alltis gott om tid när man resor är mitt tips, semester är just att slippa stressa!!

  'Blue Star Naxos' travelled on Blue Star Naxos

  Lӓs mer Läs mindre

Guide till Iraklia

Iraklia är en grekisk ö som ligger i Kykladernas ögrupp i Egeiska havet. Det är en liten ö på ca 18 kvadratkm med cirka 150 fasta invånare. Ön ligger mellan öarna Naxos och Ios och nära till öarna Schoinoussa, Koufonisi, Donoussa och Keros som tillsammans bildar Kykladerna. Rester av forntida boplatser och gravar finns på ön, bevis på tidig kykladiska civilisation (3:e årtusendet f.Kr.), samt ruinerna av templen i gudinnan Tur och Zeus (4:e-2:a århundradet f.Kr.). Öns vikar och naturligt bildade grottor fungerade som härbärge för pirater och smugglare under den turkiska ockupationen.

Öns hamn heter Agios Georgios och färjor går till hamnen i Pireus med en restid på mellan 8 till 10 timmar beroende på resplanen. Ön är också ansluten med färja till de andra öarna i små Kykladerna och till Naxos och Amorgos.


Guide till Katapola

Den grekiska ön Amorgos ligger i den östra delen av Kykladerna ögrupp och är det närmaste ön till Dodekaneserna. På grund av Amorgos position mittemot de gamla stränderna i Joniska städer som Militos som Alikarnassos och Ephesos som blev det en av de första platserna som jonerna passerade till Kykladerna och på det grekiska fastlandet. Den spektakulära klostret Panagia Hozoviotissa ligger på klippan sidan som nordost om Chora. Det byggdes i början av andra årtusendet för att skydda en religiös symbol, som går tillbaka till 812 som från inkräktare. Ikonen finns kvar på offentlig visning inne i klostret.

Katapola är den viktigaste hamnen på ön och är hem till den berömda kyrkan Katapoliani som är byggt ovanpå ett gammalt tempel tillägnat Apollo. Från stadens hamnen finns regelbundna färjeförbindelser till hamnen i Pireus med en överfart på mellan 7-9 timmar på en konventionell färja som beroende på resväg och 4 - 5 timmar, om en snabb färja tas. Ön har också färjetrafik till resten av Kykladerna som Dodekaneserna och med ön Astypalaia.


Iraklia till Katapola Tidtabeller för färjor

Färjetider mellan 15/07/2024 och 2024-07-21


Operatör Avgångstid Ankomsttid Restid Seglingsdagar
Blue Star Ferries 13:25 15:10 1 timme 45 minuter Mån, Ons, Fre
Small Cyclades Lines 16:10 18:25 2 timmar 15 minuter Tis, Tors, Lör
Small Cyclades Lines 16:10 20:50 4 timmar 40 minuter Ons, Fre, Sön

Ombord på färjorna

Kundtjänst

Besök vår kundtjänstsida för att hitta användbar information om att resa med färja, våra vanliga frågor och hur du kontaktar oss för att få hjälp med din bokning.