COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Skiathos - Mantoudi är en av de mest populära linjerna och biljetterna tar ofta slut under högsäsong
Tips: Vänta inte tills det är försent! Boka nu för att försäkra dig om att du kommer med den avgången du tänkt dig.

Varför använda
Direct Ferries?

3325 färjerutter och 764 hamnar runt om i världen

Över 2,5 miljoner nöjda kunder

Vi arrangerar årligen fler än 1,2 miljoner överfarter

Vi gör dagligen upp till 1 miljoner prisjämförelser för våra kunder

För mer information, besök vår sida om Färjor från Sporaderna till Grekland

Rederier som åker mellan Skiathos och Mantoudi

    • 7 Sailings Weekly 1 hour 30 min
    • Get price
    • 6 Sailings Weekly 1 hour 35 min
    • Get price

Färja från Skiathos till Mantoudi

Skiathos Mantoudi-rutten går mellan Sporaderna och Grekland och trafikeras för nuvarande av 2 rederier. Anes Ferries trafikerar den här sträckan upp till 7 gånger per vecka med en restid på runt 1 timme 30 minuter när SeaJets servicen kör upp till 6 gånger per vecka med en resetid från 1 timme 35 minuter.

Det finns totalt 13 linjer att välja på vecka om du vill åka Skiathos Mantoudi-rutten mellan Sporaderna och Grekland. Jämför nu och hitta resan som passar dig bäst.

Guide till Skiathos

Den grekiska ön Skiathos ligger i nordvästra delen av Egeiska havet och är en del av Norra Sporadernas ögrupp. Ön ligger öster om Pelionhalvön i Magnesia på det grekiska fastlandet och väster om ön Skopelos. Öns kust präglas av vikar, uddar och halvöar. De södra och sydvästra delarna av ön är där de flesta städer är belägna eftersom terrängen är skonsammare än den mer robusta norra delen av ön. På en klar dag, är ön Skopelos väl synlig från Skiathos. Öns största stad ligger i nordöstra delen av ön och kallas också Skiathos.

En stor attraktion på ön är klostret bebådelsen, ibland kallad Evangelistria kloster, som är tillägnad Jungfru Maria och ligger på en sluttning ca 4 km norr om Skiathos stad. Klostret grundades 1794 och även om vissa av byggnaderna nu är ruiner, har kyrkan och logibyggnader restaurerats.

Skiathos är ansluten med konventionell färja och höghastighetfärja till Thessaloniki, de andra öarna i Sporaderna, öarna i Kykladerna och till Kreta.