Färja från Rethymno till Paros

Rethymno Paros-rutten går mellan Kreta och Kykladerna. För tillfället finns det endast ett rederi som trafikerar denna sträcka, Golden Star Ferries. Färjor avgår upp till 2 gånger vecka med en resetid på ca 6 timmar 28 minuter.

Färjetrafiken på Rethymno Paros-linjen kan variera beroende på säsong. Vi rekommenderar att använda vårt bokningssystem för att få den senaste informationen.

Rederier som åker mellan Rethymno och Paros

  • Golden Star Ferries
    • 2 avgångar per vecka 6 tim 28 min
    • Få pris

Guide till Paros

Den grekiska ön Paros är en del av Kykladerna ögrupp i Egeiska havet. Det är en mycket populär semesterdestination och ligger bara en kort hop från ön Naxos, cirka en timme med färja. Paros har fått ett rykte om att vara en extremt välkomnande trevlig ö. Det är den näst största av Kykladerna och är fullmatat med kvalitet attraktioner för alla. Besökare på Paros kommer att kunna delta i vattensporter, njuta av de grekiska tavernor kantar Parikia havet, och utforska kyrkan Panagia Ekatantapiliani, som är känd för att går tillbaka så långt som 326 e Kr. Det finns också ett antal stränder på Paros, såsom Agia Irini, Farangas, Kato och Logaras.

Öns hamn är i Parikia och är värd både konventionella färjor och höghastighetsfärjor. Färjor avgår generellt till Pireus och till de andra öarna i Kykladerna.