COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Alonnisos - Mantoudi är en av de mest populära linjerna och biljetterna tar ofta slut under högsäsong
Tips: Vänta inte tills det är försent! Boka nu för att försäkra dig om att du kommer med den avgången du tänkt dig.

Varför använda
Direct Ferries?

4412 färjerutter och 901 hamnar runt om i världen

Över 2,5 miljoner nöjda kunder

Vi arrangerar årligen fler än 1,2 miljoner överfarter

Vi gör dagligen upp till 1 miljoner prisjämförelser för våra kunder

För mer information, besök vår sida om Färjor från Sporaderna till Grekland

Rederier som åker mellan Alonnisos och Mantoudi

    • 7 Sailings Weekly 2 hr 15 min
    • Get price
    • 2 Sailings Weekly 40 min
    • Get price

Färja från Alonnisos till Mantoudi

Alonnisos Mantoudi-rutten går mellan Sporaderna och Grekland och trafikeras för nuvarande av 2 rederier. Anes Ferries trafikerar den här sträckan upp till 7 gånger per vecka med en restid på runt 2 timmar 15 minuter när SeaJets servicen kör upp till 2 gånger per vecka med en resetid från 40 minuter.

Det finns totalt 9 linjer att välja på vecka om du vill åka Alonnisos Mantoudi-rutten mellan Sporaderna och Grekland. Jämför nu och hitta resan som passar dig bäst.

Guide till Alonnisos

Alonissos är en grekisk ö i Egeiska havet som, efter Skiathos och Skopelos, är den tredje medlemmen av Sporaderna. Den ligger 3 km öster om Skopelos. Alonissos är också namnet på byn på ön, liksom kommunen som omger ön och byn. Byn på Alonissos ligger på den södra delen av ön. Den går lokalt under namnet Chora.

Symbolen för ön är Monachus Monachus sälen som är en skyddad art och anledningen till att den första marina nationalparken grundades i Grekland. Den marina parken är en unik biotop som inte bara hanterar skyddet av sälar, utan också forskning, och de räddar och tar hand om sälar och andra däggdjur.

Huvudhamnen på ön ligger på sydöstra delen och heter Patitri. Det finns färjor och bärplansbåtar som avgår från Patitri till Volos, Agios Konstantios och Thessaloniki på fastlandet och till öarna Skiathos, Skopelos och Skyros. Viken på den södra delen av ön heter också Alonissos.