COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Mesta - Limnos är en av de mest populära linjerna och biljetterna tar ofta slut under högsäsong
Tips: Vänta inte tills det är försent! Boka nu för att försäkra dig om att du kommer med den avgången du tänkt dig.

Varför använda
Direct Ferries?

3325 färjerutter och 764 hamnar runt om i världen

Över 2,5 miljoner nöjda kunder

Vi arrangerar årligen fler än 1,2 miljoner överfarter

Vi gör dagligen upp till 1 miljoner prisjämförelser för våra kunder

Rederier som åker mellan Mesta och Limnos

Färja från Mesta till Limnos

Hitta Mesta Limnos färjepriser, se tidtabeller och erbjudanden på [--Website--] samt jämför med andra överfarter i Egeiska öarna för att garantera att du får det bästa priset.

Använd vår Mesta Limnos färjeguide för att hitta allt du behöver veta för att boka din resa till Egeiska öarna där seglingar på rutten Mesta Limnos är inkluderade och där du också kan se om det finns erbjudanden på några andra rutter.

Välj Mesta Limnos eller en alternativ färja till Egeiska öarna från vår sökfunktion Tider & Priser och upptäck hur lätt det är att göra en bokning.

Guide till Mesta

Mesta är en by på den grekiska ön Chios.
Byggd som en fästning för att avvärja pirater har byn varit anmärkningsvärt bevarad. De smala labyrintliknande gator är omgivna av tjocka väggar och torn på omgivande kullar kan användas för att signalera uppkomsten av anfallare.
Den nuvarande kyrkan i ärkeänglarna tornar upp sig över byn och har en märklig historia och vacker ikonografi.


Guide till Limnos

Lemnos Ligger i den norra delen av Egeiska havet.
Limnos harmoni är en av de vackraste hamnarna i grekland. Med sina vackra stränder och pittoreska, traditionella byar som är oberörd av dagens turism. Staden ligger lågt med mjuka böljande kullar en frodig grönt gräs.