Mykonos
Folegandros
Färjor till Kykladerna
Öppen biljett??

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Öppen biljett?

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Reseuppgifter
Utresa
Tur/Retur

Färjor från Mykonos till Folegandros

Vi erbjuder uppskattningsvis upp till 7 avångar i veckan mellan Mykonos och Folegandros. Sträckan mellan Mykonos och Folegandros trafikeras av SeaJets. Tidtabeller kan ändras beroende på när under året du ska resa. Använd vårt prisvertyg för att hitta uppdaterade priser och avgångstider för färjor mellan Mykonos och Folegandros.

Tidtabeller Mykonos till Folegandros

Färjor mellan Mykonos och Folegandros avgår vanligtvis från Mykonos, ca 10:00. Överfarten tar ungefär 4h 15m.

Färjepriser mellan Mykonos och Folegandros

Priserna på en överfast från Mykonos till Folegandros varierar oftast mellan 1270kr och 5010kr*. Genomsnittspriset är 2967kr*. De billigaste priserna mellan Mykonos och Folegandros är ca 1242kr*. Genomsnittspriset för en fotpassagerare är 2967kr*. Genomsnittspriset för en bil är 1960kr*.

Priserna varierar beroende på antalet passagerare, fordonstyp samt avgångstid. Dessa priser är baserade på sökningar gjorda under de senaste 30 dagarna och uppdaterades senast 21 Juli 2023.

Hur långt är det mellan Folegandros och Mykonos?

Det är ungefär 108.7 miles (175.0km) eller 94.5 sjömil mellan Mykonos och Folegandros.

Kan jag resa med bil mellan Mykonos och Folegandros?

Nej, inga rederier erbjuder just nu att resa med bil mellan Mykonos och Folegandros.

Kan jag resa som fotpassagerare mellan Mykonos och Folegandros?

Ja, fotpassagerare kan resa med SeaJets mellan Mykonos och Folegandros.

Varför använda Direct Ferries?
category
4412 färjerutter och 901 hamnar runt om i världen
category
Över 2,5 miljoner nöjda kunder
category
Vi arrangerar årligen fler än 1,2 miljoner överfarter
category
Vi gör dagligen upp till 1 miljoner prisjämförelser för våra kunder
Mykonos - Folegandros Sammanfattning av rutt
Land för avresa Grekland
Destination Land Grekland
Antal operatörer 1
Operatörer SeaJets
Genomsnittligt pris 3000 kr.*
Genomsnittliga veckovisa avgångar 7
Genomsnittlig seglingstid 4h 19m
Snabbaste seglingstid 1h 35m
Första färjan 10:00
Sista färjan 11:20
Avstånd 94 nautiska mil

* Priserna kan komma att ändras, priserna är hämtade från de senaste 30 dagarna, senast uppdaterade 2023-08-01.

De mest populära frågorna

 • Hur länge tar färjan från Mykonos till Folegandros?

  Färjeresan från Mykonos till Folegandros tar ungefär 1h 35m. Restider kan variera beroende på när under året som du reser, vi rekommenderar att du kollar med rederiet för att vara säker.
 • Vilka rederier trafikerar rutten mellan Mykonos - Folegandros?

  1 färjebolag trafikerar sträckan mellan Mykonos och Folegandros, dessa är
  • SeaJets
 • Hur bokar jag färjebiljetter mellan Mykonos - Folegandros?

  Hos oss hittar du billiga färjor mellan Mykonos - Folegandros, kolla in våra erbjudanden för att få tillgång till de lägsta priserna.
 • Kan jag resa utan bil på färjan mellan Mykonos - Folegandros?

  Ja, mellan Mykonos - Folegandros kan du resan utan bil med
  • SeaJets
 • Kan jag ta med bilen på färjan mellan Mykonos - Folegandros?

  Ja, du kan resa med bil mellan Mykonos - Folegandros med
  • SeaJets
 • Kan jag resa med ett husdjur på färjan mellan Mykonos - Folegandros?

  Ja, husdjur är tillåtna ombord på färjan. Du kan behöva ett djurpass eller andra dokument för att få gå ombord. Kontrollera de berörda myndigheternas webbplatser för mer information. Du kan för närvarande resa med ditt husdjur med dessa färjeoperatörer
  • SeaJets

Så tycker våra kunder om Färjor från Mykonos till Folegandros

 • "Snabb båtresa"

  Vi tog färjan Seajet mellan Milos och Sifnos. Snabb och modern katamaran. Fungerar utmärkt. Enda problemet är att man måste ha biljetter i pappersform fast man gör bokningen på internet. Det var i sista stund som vi upptäckte det och vi fick springa till en resebyrå i hamnen som skrev ut papperbiljetter. Kändes omodernt!

  'Seajet2' travelled on Seajet2

  Lӓs mer Läs mindre

Guide till Mykonos

Mykonos är en grekisk ö i Kykladernas ögrupp och ligger mellan öarna Tinos, Syros, Paros och Naxos. Öns största stad kallas också Mykonos men även Chora. Ön har ett livligt nattliv och kallas "Greklands Ibiza" på grund av sin sommarklubbscen som lockar ett stort antal turister varje år. Choras arkitektur är typisk för Kykladerna, alla vitkalkade hus med blå fönster, charmiga smala gator med stenbelagda trottoarer och små vita kapell med himmelsblå kupoler. Många besökare väljer att helt enkelt ta en promenad genom Chora, den gamla hamnen, Lilla Venedig och slottet för att insupa charmen i staden.

Det finns två hamnar på ön. Den gamla Mykonos hamn är dit alla passagerarfärjor anländer och den nya hamnen i Tourlos används oftast av kryssningsfartyg. Färjor från Mykonos avgår till Pireus och Rafina på det grekiska fastlandet och till de övriga Kykladerna, Dodekaneserna och Kreta. Konventionella och snabba färjor går till och från ön.


Guide till Folegandros

Den grekiska ön Folegandros är en del av Kykladerna ögrupp som ligger i Egeiska havet. Skinande under Egeiska solen, fick Folegandros uppkallad efter sonen till kung Minos. Denna off-the-beat destination fängslar besökarna med sin orörda skönhet sina stränder, den lysande blå av dess vatten, och den oförfalskade stil dess arkitektur. Ett populärt turistmål på ön är kyrkan antagandet av Jungfru Maria. Den vitkalkade kyrkan har utsikt över staden Hora eller Chora, och har en sten stig som leder till lycka. Det var förmodligen byggt på platsen för ett gammalt tempel och innehåller gamla inskriptioner och statyer. Traditionen säger att den försilvrade ikon av Jungfru Maria är mirakulöst. Kopplat till pirat berättelser, visas ikonen transporteras runt staden i en procession som hölls varje år på påskdagen.

Den natursköna hamnen i Karavostasis, med sin vackra strand, är den perfekta utgångspunkten för en undersökning av de härliga stränderna i Hohlídia, Vitzétzo, Latináki, Pountáki och Livadi, en by med en sandstrand, turkost vatten och en campingplats. Från hamnen, färjetrafiken avgår till Pireus, Rafini, de andra öarna i Kykladerna, Dodekaneserna, Kreta och Rhodos.


Ombord på färjorna

Kundtjänst

Besök vår kundtjänstsida för att hitta användbar information om att resa med färja, våra vanliga frågor och hur du kontaktar oss för att få hjälp med din bokning.