Anafi
Santorini (Thira)
Färjor till Kykladerna
Öppen biljett??

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Öppen biljett?

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Reseuppgifter
Utresa
Tur/Retur

Färjor från Anafi till Thira (Santorini)

Vi erbjuder uppskattningsvis upp till 1 avångar i veckan mellan Anafi och Thira (Santorini). Denna sträcka trafikeras av 2 rederier, Anek Lines & Blue Star Ferries. Tidtabeller kan ändras beroende på när under året du ska resa. Använd vårt prisvertyg för att hitta uppdaterade priser och avgångstider för färjor mellan Anafi och Thira (Santorini).

Tidtabeller Anafi till Thira (Santorini)

Färjor mellan Anafi och Thira (Santorini) avgår vanligtvis från Anafi, ca 01:20. Överfarten tar ungefär 1h 15m.

Färjepriser mellan Anafi och Thira (Santorini)

Priserna på en överfast från Anafi till Thira (Santorini) varierar oftast mellan 163kr och 474kr*. Genomsnittspriset är 285kr*. De billigaste priserna mellan Anafi och Thira (Santorini) är ca 95kr*. Genomsnittspriset för en fotpassagerare är 231kr*. Genomsnittspriset för en bil är 474kr*.

Priserna varierar beroende på antalet passagerare, fordonstyp samt avgångstid.

Hur långt är det mellan Thira (Santorini) och Anafi?

Det är ungefär 23.6 miles (38.0km) eller 20.5 sjömil mellan Anafi och Thira (Santorini).

Kan jag resa med bil mellan Anafi och Thira (Santorini)?

Ja, med Anek Lines, Blue Star Ferries kan du resa med bil på sträckan mellan Anafi och Thira (Santorini). Använd vårt prisverktyg för att hitta aktuella priser för att resa med bil mellan Anafi och Thira (Santorini).

Kan jag resa som fotpassagerare mellan Anafi och Thira (Santorini)?

Ja, fotpassagerare kan resa med Anek Lines, Blue Star Ferries mellan Anafi och Thira (Santorini).

Varför använda Direct Ferries?
category
4412 färjerutter och 901 hamnar runt om i världen
category
Över 2,5 miljoner nöjda kunder
category
Vi arrangerar årligen fler än 1,2 miljoner överfarter
category
Vi gör dagligen upp till 1 miljoner prisjämförelser för våra kunder
Anafi - Santorini (Thira) Sammanfattning av rutt
Land för avresa Grekland
Destination Land Grekland
Antal operatörer 2
Operatörer Anek Lines & Blue Star Ferries
Genomsnittligt pris 296 kr.*
Genomsnittliga veckovisa avgångar 1
Genomsnittlig seglingstid 1h 15m
Första färjan 01:20
Sista färjan 04:40
Avstånd 20 nautiska mil

* Priserna kan komma att ändras, priserna är hämtade från de senaste 30 dagarna, senast uppdaterade 2024-04-02.

De mest populära frågorna

Hur länge tar färjan från Anafi till Thira?

Färjeresan från Anafi till Thira tar ungefär 1h 30m. Restider kan variera beroende på när under året som du reser, vi rekommenderar att du kollar med rederiet för att vara säker.

Vad kostar färjan från Anafi till Thira?

Priserna för färjan mellan Anafi - Thira varierar beroende på när under året som du reser. Det genomsnittliga priset för denna rutt är 26 €. Priset är exklusive bokningsavgifter.

Vilka rederier trafikerar rutten mellan Anafi - Thira?

2 populära färjebolag trafikerar sträckan mellan Anafi och Thira, dessa är
  • Blue Star Ferries
  • Anek Lines

Hur bokar jag färjebiljetter mellan Anafi - Thira?

Hos oss hittar du billiga färjor mellan Anafi - Thira, kolla in våra erbjudanden för att få tillgång till de lägsta priserna.

Vad är avståndet från Anafi till Thira?

Det är uppskattningsvis 20 sjömil mellan Anafi och Thira.

Så tycker våra kunder om Färjor från Anafi till Santorini (Thira)

  • "En intressant utflykt"

    Detta var vår 70-års present till svågern.Hans morfar kom från denna ö, men han hade själv aldrig varit här. En mycket trevlig båtresa och två dagar på plats för att söka upp släktingar. Detta lyckades över förväntan och vi fick en mycket god kontakt med folk i Diafani och Olymbos. En mycket trivsam omväxling till det hektiska livet på Rhodos. Nästan ingen trafik och många vandrare av olika nationaliteter. Ett besök på denna ö kan varmt rekommenderas!

    'Prevelis' travelled on Prevelis

    Lӓs mer Läs mindre

Guide till Anafi

Anafi är en grekisk ö som tillhör cykladerna, och är belägen öster om ön Thira (Santorini). Anafi är en bra vandrinsö. På de gamla stigarna och branta kullarna kan du vandra från ena sidan ön till den andra. Den populäraste stränderna är Klisidi och Roukounas. På halvön på den östra delen av ön finns en av de högsta höjderna i medelhavet, Mt.Kalamos som är 420 över havet. På toppen finns Kalamiotissakyrkan, som byggdes om tills stor del efter en jordbävning på 1950-talet.

Anafi och Cykladerna är förbundna till hamnarna i Piraeus och Rafina. Från Anafi kan du också besöka de närliggande öarna Ios, Santorini, Kimolos, Naxos, Paros och Milos. Det finns också förbindelser till Kreta, Rhodos, Tolvöarna och östra egeiska öarna. Överfarten från Piraeus tar ca 5-7 tim med vanlig färja och 3.5-4.5 tim med höghastighetsfärja, beroende på hur många ställen färjan stannar vid på vägen.


Guide till Santorini (Thira)

Den grekiska ön Santorini är en av Kykladerna ögrupp som ligger i södra Egeiska havet. Santorini har en berömd vulkaniskt förflutet, vilket skapar ett surrealistisk och ganska unikt landskap på platser. Den vattenfyllda "caldera" krater förblir en bekant syn för alla som besöker Santorini och är omgiven av en mur av färgglada klippor, vilka är packat med charmiga hus. Santorini är också känt för sina vackra stränder, arkeologiska platser, dess livliga hamnen vid Athinios och dess ganska fantastiska solnedgångar, vilket verkar allt mer spektakulär när utsikten från byn Oia, på öns långt nordligaste spets. Fira är öns huvudstad och ligger bredvid den caldera själv. Öns stränder är extremt distinkt, med mörka vulkaniskt sand, som ofta kan bli extremt varmt, vilket gör en solstol eller handduk mycket nödvändigt ibland. I allmänhet är de allra bästa stränderna erbjuds tenderar att koncentreras kring den östra kusten. Alltid populärt är sträckan finns på Perisa, medan lite söderut, är också Perivolos strand extremt anmärkningsvärt, liksom Röda stranden nära Ancient Akrotiri, där de höga röda klippor är svårt att missa.


Anafi till Thira Tidtabeller för färjor

Färjetider mellan 27/05/2024 och 2024-06-02


Operatör Avgångstid Ankomsttid Restid Seglingsdagar
Blue Star Ferries 21:15 23:00 1 timme 45 minuter Fre

Onboard the ferries

Kundtjänst

Besök vår kundtjänstsida för att hitta användbar information om att resa med färja, våra vanliga frågor och hur du kontaktar oss för att få hjälp med din bokning.