Limnos
Aten (Lavrio)
Färjor till Aten
Öppen biljett??

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Öppen biljett?

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Reseuppgifter
Utresa
Tur/Retur

Färjor från Limnos (Myrina) till Lavrio

Vi erbjuder upp till 1 dagliga avgångar och 3 i veckan mellan Limnos (Myrina) och Lavrio. . Denna sträcka trafikeras av 3 rederier, Aegean Sea Lines, Hellenic Seaways & SeaJets. Tidtabeller kan ändras beroende på när under året du ska resa. Använd vårt prisvertyg för att hitta uppdaterade priser och avgångstider för färjor mellan Limnos (Myrina) och Lavrio.

Tidtabeller Limnos (Myrina) till Lavrio

Den tidigaste färjan mellan Limnos (Myrina) och Lavrio avgår vanligtvis från Limnos (Myrina) ca 13:15. I genomsnitt tar en överfart 9h 53m, som snabbast tar rutten ungefär 9h 15m.

Färjepriser mellan Limnos (Myrina) och Lavrio

Priserna på en överfast från Limnos (Myrina) till Lavrio varierar oftast mellan 323kr och 2512kr*. Genomsnittspriset är 1518kr*. De billigaste priserna mellan Limnos (Myrina) och Lavrio är ca 336kr*. Genomsnittspriset för en fotpassagerare är 632kr*. Genomsnittspriset för en bil är 2539kr*.

Priserna varierar beroende på antalet passagerare, fordonstyp samt avgångstid.

Hur långt är det mellan Lavrio och Limnos (Myrina)?

Det är ungefär 152.3 miles (245.1km) eller 132.3 sjömil mellan Limnos (Myrina) och Lavrio.

Kan jag resa med bil mellan Limnos (Myrina) och Lavrio?

Ja, med Aegean Sea Lines, Hellenic Seaways, SeaJets kan du resa med bil på sträckan mellan Limnos (Myrina) och Lavrio. Använd vårt prisverktyg för att hitta aktuella priser för att resa med bil mellan Limnos (Myrina) och Lavrio.

Kan jag resa som fotpassagerare mellan Limnos (Myrina) och Lavrio?

Ja, fotpassagerare kan resa med Aegean Sea Lines, Hellenic Seaways, SeaJets mellan Limnos (Myrina) och Lavrio.

För mer information, besök vår sida om Färjor från Egeiska öarna till Aten
Varför använda Direct Ferries?
category
4412 färjerutter och 901 hamnar runt om i världen
category
Över 2,5 miljoner nöjda kunder
category
Vi arrangerar årligen fler än 1,2 miljoner överfarter
category
Vi gör dagligen upp till 1 miljoner prisjämförelser för våra kunder
Limnos (Myrina) - Lavrio Sammanfattning av rutt
Avgångsland Grekland
Destination Land Grekland
Antal operatörer 3
Operatörer Aegean Sea Lines, Hellenic Seaways & SeaJets
Genomsnittligt pris 1577 kr.*
Genomsnittliga avgångar per vecka 3
Genomsnittlig seglingstid 9h 53m
Snabbaste seglingens längd 9h 15m
Första färjan 13:15
Sista färjan 23:30
Avstånd 132 nautiska mil

* Priserna kan komma att ändras, priserna är hämtade från de senaste 30 dagarna, senast uppdaterade 2024-07-02.

De mest populära frågorna

Hur länge tar färjan från Limnos till Lavrio?

Färjeresan från Limnos till Lavrio tar ungefär 9h 35m. Restider kan variera beroende på när under året som du reser, vi rekommenderar att du kollar med rederiet för att vara säker.

Vilka rederier trafikerar rutten mellan Limnos - Lavrio?

3 populära färjebolag trafikerar sträckan mellan Limnos och Lavrio, dessa är
  • Blue Star Ferries
  • SeaJets
  • Aegean Sea Lines

Hur bokar jag färjebiljetter mellan Limnos - Lavrio?

Hos oss hittar du billiga färjor mellan Limnos - Lavrio, kolla in våra erbjudanden för att få tillgång till de lägsta priserna.

Guide till Limnos

Limnos, som ibland kallas Lemnos, är en grekisk ö i Egeiska havet och är den 8:e största av de grekiska öarna. De största städerna på ön är Myrina, på västkusten, och Moudros på östra stranden av en stor vik i mitten av ön. Huvudstad på ön är hamnstaden Myrina, en stad känd för sina vackra, traditionella stenlagda gränder, sina gamla stenherrgårdar, sin strandpromenad vid havet, och sist men inte minst för sitt bysantinska slott. Det imponerande slottet med utsikt över staden ligger på en klippig och brant halvö, på sluttningen av vilka små rådjur strövar fritt. Det finns många saker att göra och se på ön. Där finns den förstenade skogen nära staden Moudros, där du kan se fossiliserade trädstammar, löv, frukt och palmträdrötter som är cirka 20-22.000.000 år gamla. Där finns också den förhistoriska byn Poliochni som tros vara den äldsta neolitiska staden i Europa. Det är en rektangulär byggnad med en dubbel rad av stegade säten som liknar en parlamentarisk arkitektonisk struktur. Det är därför det antas vara det äldsta parlamentet som upptäckts i världen!

Med färja från Myrina, finns förbindelser till öarna Agios Efstratios, Lesvos och Samothrake (endast sommartid) och med fastlandet till hamnarna i Pireus och Lavrio (Aten område) Thessaloniki och Kavála.


Guide till Aten (Lavrio)

Den grekiska staden Lavrio, på spetsen av Attika halvön, inte framträdande plats i väldigt många guideböcker om Grekland, trots att det har den äldsta och största antika amfiteatern i landet och en mystisk jätte hål som skulle vara en attraktion till Fortians och sökare oförklarad fenomen, om de visste om det. Området är känt för sina industri och gruvverksamhet från antiken. Det är där de gigantiska kolumner från tempel Posideon på närliggande Sounion grävdes ut. Staden har också silvergruvor som går tillbaka till förhistorisk tid.

Lavrio är hamnen av mindre betydelse jämfört med Pireus men mycket viktig för utvecklingen av regionen Attika. Hamnen i Lavrio värd för passagerarfärjor, kommersiella båtar, yachter och fiskebåtar. Tack vare sitt läge färjor som avgår från Lavrio porten fram snabbare till Kykladerna och östra Egeiska öarna som gör resan mycket bekvämare.


Limnos till Lavrio Tidtabeller för färjor

Färjetider mellan 15/07/2024 och 2024-07-21


Operatör Avgångstid Ankomsttid Restid Seglingsdagar
SeaJets 13:15 22:30 9 timmar 15 minuter Ons
SeaJets 21:30 06:45 9 timmar 15 minuter Mån, Lör
SeaJets 23:30 12:45 13 timmar 15 minuter Tors

Kundtjänst

Besök vår kundtjänstsida för att hitta användbar information om att resa med färja, våra vanliga frågor och hur du kontaktar oss för att få hjälp med din bokning.