COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Limnos - Lavrio är en av de mest populära linjerna och biljetterna tar ofta slut under högsäsong
Tips: Vänta inte tills det är försent! Boka nu för att försäkra dig om att du kommer med den avgången du tänkt dig.

Varför använda
Direct Ferries?

3325 färjerutter och 764 hamnar runt om i världen

Över 2,5 miljoner nöjda kunder

Vi arrangerar årligen fler än 1,2 miljoner överfarter

Vi gör dagligen upp till 1 miljoner prisjämförelser för våra kunder

För mer information, besök vår sida om Färjor från Egeiska öarna till Aten

Rederier som åker mellan Limnos och Lavrio

    • 5 Sailings Weekly 9 hr
    • Get price
    • 4 Sailings Weekly 9 hr 15 min
    • Get price

Färja från Limnos till Lavrio

Limnos Lavrio-rutten går mellan Egeiska öarna och Aten och trafikeras för nuvarande av 2 rederier. Hellenic Seaways trafikerar den här sträckan upp till 5 gånger per vecka med en restid på runt 9 timmar när SeaJets servicen kör upp till 4 gånger per vecka med en resetid från 9 timmar 15 minuter.

Det finns totalt 9 linjer att välja på vecka om du vill åka Limnos Lavrio-rutten mellan Egeiska öarna och Aten. Jämför nu och hitta resan som passar dig bäst.

Guide till Limnos

Lemnos Ligger i den norra delen av Egeiska havet.
Limnos harmoni är en av de vackraste hamnarna i grekland. Med sina vackra stränder och pittoreska, traditionella byar som är oberörd av dagens turism. Staden ligger lågt med mjuka böljande kullar en frodig grönt gräs.


Guide till Lavrio

Den grekiska staden Lavrio, på spetsen av Attika halvön, inte framträdande plats i väldigt många guideböcker om Grekland, trots att det har den äldsta och största antika amfiteatern i landet och en mystisk jätte hål som skulle vara en attraktion till Fortians och sökare oförklarad fenomen, om de visste om det. Området är känt för sina industri och gruvverksamhet från antiken. Det är där de gigantiska kolumner från tempel Posideon på närliggande Sounion grävdes ut. Staden har också silvergruvor som går tillbaka till förhistorisk tid.

Lavrio är hamnen av mindre betydelse jämfört med Pireus men mycket viktig för utvecklingen av regionen Attika. Hamnen i Lavrio värd för passagerarfärjor, kommersiella båtar, yachter och fiskebåtar. Tack vare sitt läge färjor som avgår från Lavrio porten fram snabbare till Kykladerna och östra Egeiska öarna som gör resan mycket bekvämare.