Sifnos
Naxos
Färjor till Kykladerna
Öppen biljett??

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Öppen biljett?

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Reseuppgifter
Utresa
Tur/Retur

Färjor från Sifnos till Naxos

Vi erbjuder uppskattningsvis upp till 6 avångar i veckan mellan Sifnos och Naxos. Sträckan mellan Sifnos och Naxos trafikeras av SeaJets. Tidtabeller kan ändras beroende på när under året du ska resa. Använd vårt prisvertyg för att hitta uppdaterade priser och avgångstider för färjor mellan Sifnos och Naxos.

Tidtabeller Sifnos till Naxos

Färjor mellan Sifnos och Naxos avgår vanligtvis från Sifnos, ca 08:50. Överfarten tar ungefär 3h 9m.

Färjepriser mellan Sifnos och Naxos

Priserna på en överfast från Sifnos till Naxos varierar oftast mellan 2126kr och 4692kr*. Genomsnittspriset är 3202kr*. De billigaste priserna mellan Sifnos och Naxos är ca 1187kr*. Genomsnittspriset för en fotpassagerare är 3202kr*. Genomsnittspriset för en bil är 4679kr*.

Priserna varierar beroende på antalet passagerare, fordonstyp samt avgångstid. Dessa priser är baserade på sökningar gjorda under de senaste 30 dagarna och uppdaterades senast 21 Juli 2023.

Hur långt är det mellan Naxos och Sifnos?

Det är ungefär 48.7 miles (78.4km) eller 42.3 sjömil mellan Sifnos och Naxos.

Kan jag resa med bil mellan Sifnos och Naxos?

Nej, inga rederier erbjuder just nu att resa med bil mellan Sifnos och Naxos.

Kan jag resa som fotpassagerare mellan Sifnos och Naxos?

Ja, fotpassagerare kan resa med SeaJets mellan Sifnos och Naxos.

Varför använda Direct Ferries?
category
4412 färjerutter och 901 hamnar runt om i världen
category
Över 2,5 miljoner nöjda kunder
category
Vi arrangerar årligen fler än 1,2 miljoner överfarter
category
Vi gör dagligen upp till 1 miljoner prisjämförelser för våra kunder
Sifnos - Naxos Sammanfattning av rutt
Land för avresa Grekland
Destination Land Grekland
Antal operatörer 1
Operatörer SeaJets
Genomsnittligt pris 3482 kr.*
Genomsnittliga veckovisa avgångar 6
Genomsnittlig seglingstid 3h 10m
Snabbaste seglingstid 3h 0m
Första färjan 08:50
Sista färjan 11:40
Avstånd 42 nautiska mil

* Priserna kan komma att ändras, priserna är hämtade från de senaste 30 dagarna, senast uppdaterade 2023-08-01.

De mest populära frågorna

 • Hur länge tar färjan från Sifnos till Naxos?

  Färjeresan från Sifnos till Naxos tar ungefär 3h 05m. Restider kan variera beroende på när under året som du reser, vi rekommenderar att du kollar med rederiet för att vara säker.
 • Vilka rederier trafikerar rutten mellan Sifnos - Naxos?

  1 färjebolag trafikerar sträckan mellan Sifnos och Naxos, dessa är
  • SeaJets
 • Hur bokar jag färjebiljetter mellan Sifnos - Naxos?

  Hos oss hittar du billiga färjor mellan Sifnos - Naxos, kolla in våra erbjudanden för att få tillgång till de lägsta priserna.
 • Kan jag resa utan bil på färjan mellan Sifnos - Naxos?

  Ja, mellan Sifnos - Naxos kan du resan utan bil med
  • SeaJets
 • Kan jag ta med bilen på färjan mellan Sifnos - Naxos?

  Ja, du kan resa med bil mellan Sifnos - Naxos med
  • SeaJets
 • Kan jag resa med ett husdjur på färjan mellan Sifnos - Naxos?

  Ja, husdjur är tillåtna ombord på färjan. Du kan behöva ett djurpass eller andra dokument för att få gå ombord. Kontrollera de berörda myndigheternas webbplatser för mer information. Du kan för närvarande resa med ditt husdjur med dessa färjeoperatörer
  • SeaJets

Så tycker våra kunder om Färjor från Sifnos till Naxos

 • "Snabb båtresa"

  Vi tog färjan Seajet mellan Milos och Sifnos. Snabb och modern katamaran. Fungerar utmärkt. Enda problemet är att man måste ha biljetter i pappersform fast man gör bokningen på internet. Det var i sista stund som vi upptäckte det och vi fick springa till en resebyrå i hamnen som skrev ut papperbiljetter. Kändes omodernt!

  'Seajet2' travelled on Seajet2

  Lӓs mer Läs mindre

Guide till Sifnos

Sifnos, som ibland kallas Siphnos, är en grekisk ö som ligger i Kykladernas ögrupp. Ön ligger mellan ön Serifos och ön Milos, väster om Delos och Paros och cirka 130 km från Pireus på det grekiska fastlandet. Apollonía, huvudstad på Sifnos (även kallad Hora), är byggd i form av en amfiteater på tre kullar i mitten av ön. De smala gatorna och vitkalkade husen i Hora bildar en vacker, traditionell kykladisk stad. Apollonia är hem för öns Folklore Museum som ligger vid Hiróon Square som översätts till "Torghjältar"). Kastro (slott / befästning) är en av de mest spektakulära sevärdheterna på ön, för att inte nämna den mest fotograferade. Cirka 3,5 kilometer från Apollonia, leder en väg till denna häpnadsväckande byggnad som är bland de viktigaste medeltida i Grekland. Den är byggd på toppen av öns gamla huvudstad och bibehåller de ursprungliga egenskaperna hos en venetiansk fästning, som fastställts av Da Corognadynastin omkring 1635.


Öns hamn ligger i staden Kamares. Under sommarmånaderna finns det dagliga turer med både höghastighets och konventionella färjor till ön. Färjor ansluter Sifnos med Pireus och de andra kykladiska öarna såsom Serifos, Folegandros, Kythnos, Milos, Ios, Santorini och Kreta.


Guide till Naxos

Den grekiska ön Naxos ligger i Egeiska havet och är en del av Kykladerna ögrupp. Det är en ö av kultur, med många inslag av det klassiska Grekland tydligt närvarande. Under årens lopp har det utseendemässigt av Naxos har också starkt influerad av sina Byzantium, frank och venetianska förflutna, som alla har lämnat något helt unikt och annorlunda. Naxos har särskilt bördig jord och producerar enorma skördar av både oliver och vindruvor, och sin egen Naxian vin har blivit något av en specialitet för ön. Med charmiga bergsbyar, fantastiska stränder och oändligt grekisk solsken, är det lätt att se varför ön har blivit så populärt.

Det finns mycket mer till Naxos än sina stränder och kuster, med ett utbud av naturliga attraktionerna som ligger runt Hora historiska centrum, såsom dess venetianska borgen, och inom Tragaea regionen och dess otaliga charmiga byar. Filoti är den största av alla byar inom Tragaea och står vid sidan berget Zeus. En annan anmärkningsvärd bergsby på Naxos är Apiranthos, intill berget Fanari, där enkel grekisk arkitektur och en trio av museer väntar. Vandring är ett populärt tidsfördriv i bergen, med ett antal rekommenderade spår tillgängliga, passande alla förmågor.

Öns porten är också beläget i Chora. Från hamnen färjorna avgår i Pireus Aten) och de andra öarna i Kykladerna.


Ombord på färjorna

Kundtjänst

Besök vår kundtjänstsida för att hitta användbar information om att resa med färja, våra vanliga frågor och hur du kontaktar oss för att få hjälp med din bokning.