Tinos
Heraklion
Färjor till Kreta
Öppen biljett??

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Öppen biljett?

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Reseuppgifter
Utresa
Tur/Retur

Färjor från Tinos till Heraklion

Vi erbjuder uppskattningsvis upp till 1 avångar i veckan mellan Tinos och Heraklion. Sträckan mellan Tinos och Heraklion trafikeras av Minoan Lines. Tidtabeller kan ändras beroende på när under året du ska resa. Använd vårt prisvertyg för att hitta uppdaterade priser och avgångstider för färjor mellan Tinos och Heraklion.

Tidtabeller Tinos till Heraklion

Färjor mellan Tinos och Heraklion avgår vanligtvis från Tinos, ca 11:55. Överfarten tar ungefär 5h 53m.

Färjepriser mellan Tinos och Heraklion

Priserna på en överfast från Tinos till Heraklion varierar oftast mellan 1477kr och 3437kr*. Genomsnittspriset är 2139kr*. De billigaste priserna mellan Tinos och Heraklion är ca 966kr*. Genomsnittspriset för en fotpassagerare är 2098kr*. Genomsnittspriset för en bil är 2236kr*.

Priserna varierar beroende på antalet passagerare, fordonstyp samt avgångstid. Dessa priser är baserade på sökningar gjorda under de senaste 30 dagarna och uppdaterades senast 21 Juli 2023.

Hur långt är det mellan Heraklion och Tinos?

Det är ungefär 140.1 miles (225.5km) eller 121.8 sjömil mellan Tinos och Heraklion.

Kan jag resa med bil mellan Tinos och Heraklion?

Ja, med Minoan Lines kan du resa med bil på sträckan mellan Tinos och Heraklion. Använd vårt prisverktyg för att hitta aktuella priser för att resa med bil mellan Tinos och Heraklion.

Kan jag resa som fotpassagerare mellan Tinos och Heraklion?

Ja, fotpassagerare kan resa med Minoan Lines mellan Tinos och Heraklion.

För mer information, besök vår sida om Färjor från Kykladerna till Kreta
Varför använda Direct Ferries?
category
4412 färjerutter och 901 hamnar runt om i världen
category
Över 2,5 miljoner nöjda kunder
category
Vi arrangerar årligen fler än 1,2 miljoner överfarter
category
Vi gör dagligen upp till 1 miljoner prisjämförelser för våra kunder
Tinos - Crete (Heraklion) Sammanfattning av rutt
Land för avresa Grekland
Destination Land Grekland
Antal operatörer 1
Operatörer Minoan Lines
Genomsnittligt pris 2080 kr.*
Genomsnittliga veckovisa avgångar 1
Genomsnittlig seglingstid 5h 53m
Snabbaste seglingstid 5h 45m
Första färjan 11:55
Sista färjan 12:40
Avstånd 121 nautiska mil

* Priserna kan komma att ändras, priserna är hämtade från de senaste 30 dagarna, senast uppdaterade 2023-08-01.

De mest populära frågorna

Vilka rederier trafikerar rutten mellan Tinos - Heraklion?

0 färjebolag trafikerar sträckan mellan Tinos och Heraklion, dessa är

Hur bokar jag färjebiljetter mellan Tinos - Heraklion?

Hos oss hittar du billiga färjor mellan Tinos - Heraklion, kolla in våra erbjudanden för att få tillgång till de lägsta priserna.

Kan jag resa utan bil på färjan mellan Tinos - Heraklion?

Nej, du kan inte resa utan bil på denna sträcka.

Kan jag ta med bilen på färjan mellan Tinos - Heraklion?

Nej, på denna sträcka kan du endast resa utan bil.

Kan jag resa med ett husdjur på färjan mellan Tinos - Heraklion?

Nej, husdjur är inte tillåtna ombord på färjorna.

Guide till Tinos

Tinos är en grekisk ö i Egeiska havet och utgör en del av Kykladernas ögrupp. Dess närmaste grannöar är Andros, Delos och Mykonos. Under antiken var ön känd som Opiussa och Hydroessa. Kyrkan av Jungfru Maria eller Evangelistriakyrkan vid Hora är den mest kända och bland de mest storslagna kyrkorna i Grekland. Den byggdes mellan 1823 och 1831 på den plats där den ortodoxa Bilden av Jungfru Maria hittades, efter en vision från nunna Pelagia (som senare erkändes som ett helgon). Den rymliga templet är av traditionell arkitektur med många valv och består av en byggnad i två våningar och många mindre byggnader i sin innergård, som innehåller konstföremål, kyrkliga föremål och andra ädla historiska föremål. En annan plats på ön värt ett besök är klostret i Lady of Angels på Kechrovouni som byggdes efter att tre systrar hade samma vision: en kvinna, jungfru Maria, berättade för dem att bygga ett kloster på en viss punkt vid Kechrovouni, där det var ett konstigt ljus.

Tinos är ansluten med båt till hamnarna i Pireus och Rafina och även till öarna Andros, Syros och Mykonos, och nästan alla av de kykladiska öarna.


Guide till Heraklion

Heraklion är den största staden på den grekiska ön Kreta och är en av Greklands stora tätorter. Stadens utveckling som inleddes i den 9: e talet och på senare gånger i kom det under arabiska venetianskt och ottomanskt styre; dess erövrare gav initialt det namnet Khandaq eller Handak som var skadad till Candia. Under de olympiska spelen 2004 staden Heraklion som en av de platser för fotbollsturneringen. Bland de mest populära sevärdheterna i Heraklion är fästningsmurar som avgränsar "gamla -". De första befästningarna byggdes av araberna och senare förstärktes av venetianarna på 15-talet. Från sju bastioner överlever endast Martinengo bastion i dag; där besökare hittar grav den berömda författaren N. Kazantzakis med utsikt över staden.

I den gamla hamnen (Venedig) bredvid finns den moderna hamnen kan besökarna se de välvda tarsanades där fartyg som används som ska byggas medan den västra sidan domineras av 16-talet Koule fästning. Heraklion är en viktig hamn för passagerarfartyg och last. Resenärer kan ta färjor och båtar från Heraklion till destinationer inklusive Santorini Ios Island Paros Mykonos och Rhodos. Det finns också flera dagliga färjor till Pireus-hamnen i Aten på det grekiska fastlandet.


Kundtjänst

Besök vår kundtjänstsida för att hitta användbar information om att resa med färja, våra vanliga frågor och hur du kontaktar oss för att få hjälp med din bokning.