Ustica Lines

Ustica Lines driver ett stort antal färjelinjer som förbinder det italienska fastlandet med de Eoliska öarna, Pelagie-öarna​, Egadiska öarna, Sicilien, Ustica och Pantelleria samt anslutningar däremellan.

Ustica Lines startade sin verksamhet 1993 då de chartrade en bärplansbåt för att köra någraöverfarter mellan Napoli, Sicilien och Ustica. Inom några år hade de etablerat sig som det största företaget inom höghastighetspassagerartransporter i regionen. Idag, med mer än 25 snabba färjor, katamaraner och enskrovsbåtar har de utökat sitt linjenät för att vara en av de största i Italien som omfattar anslutningar till och från många ögrupper. Fartygen tar vanligen mellan 200 och 230 passagerare och har en bar, tv, fällbara stolar, luftkonditionering och elektroniska stabiliseringsmedel för extra komfort under resan.

Ustica Lines har mer än 350 personer anställda och årligen transporterar de cirka 1,5 miljoner passagerare till sina olika destinationer.

Använd directferries.se för att hitta Ustica Lines tidtabeller, priser och för att boka biljetter med Ustica Lines. Vill du hitta den billigaste resan? Vi jämför Ustica Lines med alternativa rederier.

Lӓs mer Läs mindre

Alla rutter med Ustica Lines