Condor Ferries

Condor Ferries erbjuder snabba och konventionell färjetrafik som förbinder kanalöarna Jersey och Guernsey med England och Frankrike.

Ombord hittar ni alla faciliteter som förväntas av en modern färjef, inklusive ett stort utbud av barer och mat områden, en barnavdelning och ett växlingskontor.

Condor Ferries GB avgångar är bekvämt beläget i Weymouth, Poole och Portsmouth, som ligger med god tillgång via Södra Englands viktigaste vägnät.

Condor Ferries destinationer för St Peter Port på Guernsey, St Helier på Jersey, St Malo i Bretagne och Cherbourg i Normandie är alla attraktiva hamnstäder med stor vägförbindelse för resa vidare om er slutliga destination är längre bort.

Med directferries.se kan ni hitta Condor Ferries titabeller, resor och boka Condor Ferries biljetter. Vi jämnför också Condor Ferries med alternativa rederier.

Lӓs mer Läs mindre

Alla rutter med Condor Ferries

Condor Ferries kundrecensioner

 • "Enkelt och bekvämt"

  Vi nöjt av resan och ser fram emot att åka igen mellan UK och Frankrike via Condor.

  Deborah' reste med Condor Ferries

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Poole till St Malo"

  Resan var smidig och bekväm. Färjan var ren och städad. Personalen var effektiv och gav all info man behövde. På och avlastningen gick snabbt också. Väl organiserat var det. Blev något missförstånd med mina säten men det löst sig. Visste inte att vi skulle byta färja sen men det var inga problem med det ändå.

  Richard' reste med Condor Ferries

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Enkla timmar"

  Bra resa och kommer åka igen till jersey.

  Steven ' reste med Condor Ferries

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Underbart snabb resa"

  Hade en väldigt bra överfart och den var lugn. Tog många foton. Vi hade bokat säten vid fönster. Men ac:n gjorde det svårt för oss att sitta där.

  Pamela' reste med Condor Ferries på Condor Rapide

  Lӓs mer Läs mindre

Alternativa rutter med andra färjeoperatörer