Condor Ferries

Condor Ferries erbjuder snabb och konventionell färjetrafik som förbinder kanalöarna Jersey och Guernsey med England och Frankrike.

Condor Ferries grundades 1964 och trafikerade ursprungligen en enda rutt mellan Frankrike och Kanalöarna men idag åker de även till och från det engelska fastlandet. Varje år transporterar Condor Ferries över en miljon passagerare och 200 000 fordon. Under 2015 lades 'Condor Liberation' till flottan, en toppmodern, 102 meter lång trimaran som är den första i sitt slag i norra Europa.

Ombord finns alla faciliteter man kan vänta sig på en modern färja, inklusive ett stort utbud av barer och restauranger, ett lekrum för barn och ett växlingskontor.

Condor Ferries avgår från hamnarna i Weymouth, Poole och Portsmouth, som är lätta att att ta sig till via södra Englands motorvägsnät.

Condor Ferries hamnar i St Peter Port på Guernsey, St Helier på Jersey, St Malo i Bretagne och Cherbourg i Normandie ligger alla i attraktiva hamnstäder med goda vägförbindelser, om ditt slutmål ligger längre bort.

Med directferries.se kan ni hitta Condor Ferries titabeller, resor och boka Condor Ferries biljetter. Vi jämnför också Condor Ferries med alternativa rederier.

Lӓs mer Läs mindre

Alla rutter med Condor Ferries

Omdömen om Condor Ferries

 • "Enkla timmar"

  Bra resa och kommer åka igen till jersey.

  Steven ' reste med Condor Ferries

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Jersey"

  Bokningen oich resan gick effektivt. Enda dåliga att du måste betala extra för att köpa sätena i rökrutan. Men annars var det bra men det kanske inte är såhär på alla färjor.

  Clive' reste med Condor Ferries

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Väldigt bra resa"

  Hade en väldig bra resa från Poole till Jersey med Condor ferries. Boardningen gick snabbt och enkelt. Maten och frukosten var till ett ok pris och den var god. Färjan var ren och tolatt faliciteterna var också bra. Jag och min vän hade några skratt med personalen, de var verkligen trevliga och snälla och hjälpsamma, de var också proffsiga. De brydde verkligen sig om sin personal.Det kändes som om resan aldrig skulle ta slut!! Hahaha!!!

  Stewart' reste med Condor Ferries

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Portmouth till Cherbourg"

  Resan började inte så bra. Vi fann det svårt att hitta rätt ingång för Condor färjan. Först bara sagt" Brittany Ferries inga tecken för "Condor". Sedan gick vi bort en rondell bara för att upptäcka att vi hade gått genom entrén för lastbilar. Varför måste det vara så svårt att hitta rätt ombord punkt? någonsin hört talas om vägmärken? Resan i sig var bra.Kom i tid. Det var tv för barnen som är en livräddare på en lång resa som denna.

  Gareth' reste med Condor Ferries på Commodore Clipper

  Lӓs mer Läs mindre