COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Condor Ferries

Condor Ferries erbjuder snabb och konventionell färjetrafik som förbinder kanalöarna Jersey och Guernsey med England och Frankrike.

Condor Ferries grundades 1964 och trafikerade ursprungligen en enda rutt mellan Frankrike och Kanalöarna men idag åker de även till och från det engelska fastlandet. Varje år transporterar Condor Ferries över en miljon passagerare och 200 000 fordon. Under 2015 lades 'Condor Liberation' till flottan, en toppmodern, 102 meter lång trimaran som är den första i sitt slag i norra Europa.

Ombord finns alla faciliteter man kan vänta sig på en modern färja, inklusive ett stort utbud av barer och restauranger, ett lekrum för barn och ett växlingskontor.

Condor Ferries avgår från hamnarna i Weymouth, Poole och Portsmouth, som är lätta att att ta sig till via södra Englands motorvägsnät.

Condor Ferries hamnar i St Peter Port på Guernsey, St Helier på Jersey, St Malo i Bretagne och Cherbourg i Normandie ligger alla i attraktiva hamnstäder med goda vägförbindelser, om ditt slutmål ligger längre bort.

Med directferries.se kan ni hitta Condor Ferries titabeller, resor och boka Condor Ferries biljetter. Vi jämnför också Condor Ferries med alternativa rederier.

Alla rutter med Condor Ferries

Omdömen om Condor Ferries

 • "Snabb resa till Jersey"

  Vi åkte över dagen från St-Malo till Jersey (St Helier) med Condor Ferries. Snabbt och bekvämt. Rent och fint.

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Urmärkt resa"

  Resan var väldigt bekväm. Några blev sjösjuka. Det var lite stökigt hav. Bra resa. Janette Bishop.

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Klubb klass"

  Det enda negativa var att jag fick vänta länge på min drink i Club Class. Fick inte heller tillbaka min växel. Och personen bara försvann hela tiden när jag frågade om saker. Lite jobbigt. Men annars var allting bra.

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Enkelt och bekvämt"

  Vi nöjt av resan och ser fram emot att åka igen mellan UK och Frankrike via Condor.

  Lӓs mer Läs mindre