SNCM
Fӓrjeraderi
Öppen biljett??

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Öppen biljett?

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Reseuppgifter
Utresa
Tur/Retur

SNCM

SNCM bytte namn till "Maritima Ferries" i januari 2016.

Företaget som styrs under fransk flagga fick subventioner för att försäkra färjeförbindelser mellan franska fastlandet och Korsika, Algeriet och Tunisien. Efter ökade förluster under ett årtionde så valde Marseilles domstol Roccagruppen att ta över SNCMs verksamhet.

SNCM drev färjeöverfarter över Medelhavet sedan 1976 med moderna fartyg, som nu kommer att användas av Maritima Ferries som de tog över från SNCM. Deras färjor har seglat från Marseille, Toulon och Nice till Calvi, Bastia, Ajaccio, Ile Rousse, Propriano, Porto Vecchio (Korsika), Porto Torres (Sardinien), Algiers, Oran och Bejaia i Algeriet, samt Tunis i Tunisien och Genoa i Italien.

SNCM hade ursprungligen skapats för att möta efterfrågan på en regelbunden färjeförbindelse för bilar, gods och passagerare mellan ön Korsika och det franska fastlandet och ge korsikaner tillgång till den franska förvaltningsservicen året runt.

Algerie Ferries arbetar nu separat från SNCM och ger direkta förbindelser mellan Frankrike och Algeriet, samt överfarter från de spanska hamnarna i Valencia och Alicante.

På tunisiska rutter, avslutar CTN Ferries nu sin veckotjänst som tillhandahålls av SNCM.

Direct Ferries jämnför tidtabeller och priser efter er sökning och visar hur ni kan jämnföra SNCM priser och tidtabeller med olika rederier i en sökning.

Jämnför SNCM tidtabeller och priser med alla rederier innan ni bokar er biljett för att säkra att ni får det bästa alternativet för er resa.

[--Operator--] rutter och hamnar .Replace("[--Operator--]", Model.OperatorInformation.Operator.DisplayName)

Kundtjänst

Besök vår kundtjänstsida för att hitta användbar information om att resa med färja, våra vanliga frågor och hur du kontaktar oss för att få hjälp med din bokning.