Cyclades Islands

Jämför färjor från Kykladerna till Aten

Det finns manga valmöjligheter när det kommer till att välja färja från Kykladerna till Aten. Det finns 8 färjerederier som tillsammans erbjuder 34 ferry routes och förbinder till Mykonos till Pireus & Rafina, Naxos till Pireus & Rafina, Paros till Pireus & Rafina, Thira (Santorini) till Pireus & Rafina, Syros till Pireus & Lavrio, Milos till Pireus, Anafi till Pireus, Katapola (Amorgos) till Pireus, Aegiali (Amorgos) till Pireus, Donoussa till Pireus, Ios till Pireus & Rafina, Iraklia till Pireus, Koufonissi till Pireus & Rafina, Schinoussa till Pireus, Tinos till Pireus, Rafina & Lavrio, Andros till Rafina & Lavrio, Sifnos till Pireus, Serifos till Pireus, Kythnos till Pireus & Lavrio, Sikinos till Pireus, Kimolos till Pireus, Folegandros till Pireus & Kea till Lavrio

Den snabbaste rutten mellan Kykladerna och Aten är Lavrio med en seglingstid på ca Kort 0 timme 30 minut. Med så många rutter att välja mellan så blir det enkelt att jämföra alla liknande rutter i en sökning så att du snabbt hittar det du letar efter.

Kykladerna-Aten-färjekarta

Klicka här för karta

Färjor från Kykladerna till Aten

Om Kykladerna:

Kykladerna är en grekisk ögrupp i Egeiska havet, sydost om fastlandet .

Vare sig du letar efter ett actionfyllt äventyr, romantisk reträtt, eller lycksalig semester, har Kykladerna allt. Dessutom, är de inte bara bedövande vackra, de levererar på den kulturella fronten också, som ståtar med blomstrande mat scener och en rik historia.

Man är aldrig brist på spännande saker att se heller. Delos är den legendariska födelseplatsen för grekiska gudarna Apollo och Artemis och hävdar många arkeologiska platser medan den världsberömda stränderna i Mykonos är de perfekta ställen att varva ner efter en dag av äventyr.

När det gäller att utforska Grekland och hennes öar, är det snabb och bekvämt att åka runt med färja. Från Kykladerna, finns det ett stort nätverk av färjerutter som åker till de omgivande grekiska öarna och fastlandet , samt ett stort antal korsningar mellan Kykladerna själv.