Neapelbukten

Såhär bokar du färjor från Neapelbukten till Italien

Det finns manga valmöjligheter när det kommer till att välja färja från Neapelbukten till Italien. Det finns 8 färjerederier som tillsammans erbjuder 22 färjelinjer och förbinder till Ischia till Neapel, Casamicciola Terme till Pozzuoli, Ponza, Ventotene, Neapel & Procida, Ischia till Neapel, Pozzuoli, Procida, Capri, Positano & Amalfi, Procida till Pozzuoli, Neapel, Casamicciola Terme & Ischia, Casamicciola Terme till Pozzuoli, Ponza, Ventotene, Neapel & Procida, Capri till Neapel, Sorrento, Castellammare di Stabia, Amalfi, Salerno, Positano & Ischia, Casamicciola Terme till Pozzuoli, Ponza, Ventotene, Neapel & Procida, Procida till Pozzuoli, Neapel, Casamicciola Terme & Ischia, Casamicciola Terme till Pozzuoli, Ponza, Ventotene, Neapel & Procida, Capri till Neapel, Sorrento, Castellammare di Stabia, Amalfi, Salerno, Positano & Ischia & Ischia till Neapel, Pozzuoli, Procida, Capri, Positano & Amalfi

Den snabbaste rutten mellan Neapelbukten och Italien är Procida till Casamicciola Terme med en seglingstid på ca 10 minuter. Med så många rutter att välja mellan så blir det enkelt att jämföra alla liknande rutter i en sökning så att du snabbt hittar det du letar efter.

Neapelbukten-Italien-färjekarta

Klicka här för karta

Färjor från Neapelbukten till Italien

Om Italien:

Av alla europeiska länder är Italien kanske det svåraste att klassificera. Det är en modern, industrialiserad nation. Med känsla för mode och stil då många designer ligger i täten med varje säsongs mode. Italien är också ett Medelhavsland med många fina kuster och stränder.

Italienarna är starkt familjeinriktade med betoning på de traditioner och ritualer i den katolska kyrkan som trots en växande skepsis bland landets ungdom dominerar fortfarande människornas liv i landet.

Italien blev bara en enad stat år 1861 och med ett resultat då italienarna ofta känner mer lojalitet till sin region än nationen som helhet - något som framtyder i köket, dialekter, landskapen och ofta varierande levnadsstandard. Det finns också naturligtvis landets enorma kulturarv - provinsenToscana har ensamt mer klassificerade historiska monument än något annat land i världen. Det finns stora rester av det romerska riket över hela landet och särskilt i huvudstaden Rom. Varje region behåller sin egen heliga konstnärlig tradition.

När ni åker till Italien måste ni prova de riktiga italienska matträtterna så som pizza och pasta!