Procida
Positano
Färjor till Italien
Öppen biljett??

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Öppen biljett?

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Reseuppgifter
Utresa
Tur/Retur

Färjor från Procida till Positano

Vi erbjuder upp till 1 dagliga avgångar och 6 i veckan mellan Procida och Positano. . Sträckan mellan Procida och Positano trafikeras av Alicost. Tidtabeller kan ändras beroende på när under året du ska resa. Använd vårt prisvertyg för att hitta uppdaterade priser och avgångstider för färjor mellan Procida och Positano.

Tidtabeller Procida till Positano

Den tidigaste färjan mellan Procida och Positano avgår vanligtvis från Procida ca 16:25. I genomsnitt tar en överfart 3h 5m, som snabbast tar rutten ungefär 3h 5m.

Färjepriser mellan Procida och Positano

Priserna på en överfast från Procida till Positano varierar oftast mellan 672kr och 2190kr*. Genomsnittspriset är 1196kr*. De billigaste priserna mellan Procida och Positano är ca 350kr*. Genomsnittspriset för en fotpassagerare är 1196kr*.

Priserna varierar beroende på antalet passagerare, fordonstyp samt avgångstid.

Hur långt är det mellan Positano och Procida?

Det är ungefär 32.9 miles (53.0km) eller 28.6 sjömil mellan Procida och Positano.

Kan jag resa med bil mellan Procida och Positano?

Nej, inga rederier erbjuder just nu att resa med bil mellan Procida och Positano.

Kan jag resa som fotpassagerare mellan Procida och Positano?

Ja, fotpassagerare kan resa med Alicost mellan Procida och Positano.

För mer information, besök vår sida om Färjor från Neapelbukten till Italien
Varför använda Direct Ferries?
category
4412 färjerutter och 901 hamnar runt om i världen
category
Över 2,5 miljoner nöjda kunder
category
Vi arrangerar årligen fler än 1,2 miljoner överfarter
category
Vi gör dagligen upp till 1 miljoner prisjämförelser för våra kunder
Procida - Positano Sammanfattning av rutt
Avgångsland Italien
Destination Land Italien
Antal operatörer 1
Operatörer Alicost
Genomsnittligt pris 1237 kr.*
Genomsnittliga avgångar per vecka 6
Genomsnittlig seglingstid 3h 5m
Första färjan 16:25
Avstånd 28 nautiska mil

* Priserna kan komma att ändras, priserna är hämtade från de senaste 30 dagarna, senast uppdaterade 2024-07-02.

De mest populära frågorna

Hur länge tar färjan från Procida till Positano?

Färjeresan från Procida till Positano tar ungefär 3h 05m. Restider kan variera beroende på när under året som du reser, vi rekommenderar att du kollar med rederiet för att vara säker.

Vilka rederier trafikerar rutten mellan Procida - Positano?

1 färjebolag trafikerar sträckan mellan Procida och Positano, dessa är
  • Alicost

Hur bokar jag färjebiljetter mellan Procida - Positano?

Hos oss hittar du billiga färjor mellan Procida - Positano, kolla in våra erbjudanden för att få tillgång till de lägsta priserna.

Guide till Procida

Procida är en ö i den Flegrianska ögruppen och ligger strax utanför kusten i Neapel i södra Italien. Ön ligger mellan Cape Miseno och ön Ischia. Ön är ca 4 kvadratkm stor och har en ojämn kust på 16 km. Öns högsta punkt är Terra Muratakullen som är 91 meter över havet. Ön har inte många sevärdheter, och verkar tyvärr försumma dem som den har. Detta kan vara frustrerande för resenärer, som råds att besöka ön för sin pittoreska, lite shabby charm istället för kulturella sevärdheter. Den mest pittoreska och charmiga platsen på ön Procida är Marina Corricella som är en tunn flisa av vatten som backas upp av en klippa gjord av fiskarhus. Bakom en lång fiskehamn, var husen byggda på och i berget i ett slags vertikal röra. Det finns flera barer och restauranger i Corricella, med bord snyggt utspridda längs vattnet.

Färjor till Ischia stannar i allmänhet vid Procida. Det finns både snabba och långsamma tjänster och vissa kör från en annan hamn i Neapel, som kallas Mergellina, vilket är praktiskt för det italienska järnvägsnätet. Procida trafikeras också av färjor från en närliggande stad på fastlandet kallad Pozzuoli.


Guide till Positano

Den vackra italienska staden Positano ligger längs Italiens berömda Amalfikusten och anses av många turister att vara en av de mest pittoreska av alla Italiens kustorter. Besökare till Positano bör ha i åtanke att staden har många branta gator och mer än sin beskärda del av trappor, med många pastellfärgade hus proppfull på sluttningen intill stranden, konkurrerande med varandra för bästa havsutsikt. Även turismen har vuxit till att bli ganska integrerad till Positano, gör staden klarar av att behålla delar av sitt förflutna, då det var lite mer än en liten fiskeby. Staden är onekligen mycket speciell, unik och "riktiga" del av Kampanien, som ståtar med dramatiska klippnära vägar, populära beachfronts och några av de allra bästa vyer som du någonsin kommer att uppleva. Bortsett från stränder och vattensporter, andra attraktioner inkluderar kryssningar längs Amalfikusten, den mycket vackra bukten Salerno, och ett urval av vandringsleder, med en mycket tilltalande klippa sida vägen ansluter Spiaggia Grande och Spiaggia del Fornillo stränder.

Färjor till Amalfi, Capri och Salerno avgår från stadens hamn.


Procida till Positano Tidtabeller för färjor

Färjetider mellan 15/07/2024 och 2024-07-21


Operatör Avgångstid Ankomsttid Restid Seglingsdagar
Alicost 16:25 19:30 3 timmar 5 minuter Varje dag

Kundtjänst

Besök vår kundtjänstsida för att hitta användbar information om att resa med färja, våra vanliga frågor och hur du kontaktar oss för att få hjälp med din bokning.