Ippocampo
Fӓrjeraderi
Öppen biljett??

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Öppen biljett?

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Reseuppgifter
Utresa
Tur/Retur

Ippocampo

IPPOCAMPO är ett färjerederi som trafikerar Neapelbukten och erbjuder regelbundna färjeturer från det italienska fastlandet till de omgivande öarna Ischia och Procida. Denna transporttjänst är tillgänglig för bokning under hela året och erbjuder passagerare ett snabbt och pålitligt sätt att utforska Italien.

IPPOCAMPOs färjor trafikerar mellan 4 olika hamnar i Neapelbukten: Porto commerciale di Marina Grande i Procida, Ischia Porto banchina "Scivolo", Porto commerciale di Pozzuoli och Monte di Procida Porto. Endast fotgängare är tillåtna ombord och cyklar kan transporteras för 3 € per väg. Passagerare är också välkomna att ta med sina husdjur på denna färjeförbindelse.

Direct Ferries jämnför tidtabeller och priser efter er sökning och visar hur ni kan jämnföra Ippocampo priser och tidtabeller med olika rederier i en sökning.

Jämnför Ippocampo tidtabeller och priser med alla rederier innan ni bokar er biljett för att säkra att ni får det bästa alternativet för er resa.

[--Operator--] rutter och hamnar .Replace("[--Operator--]", Model.OperatorInformation.Operator.DisplayName)

Kundtjänst

Besök vår kundtjänstsida för att hitta användbar information om att resa med färja, våra vanliga frågor och hur du kontaktar oss för att få hjälp med din bokning.