Varför använda
Direct Ferries?

3307 färjerutter och 697 hamnar runt om i världen

Över 2.5 miljoner nöjda kunder

Vi arrangerar årligen fler än 1.2 miljoner överfarter

Vi gör dagligen upp till 1 miljoner prisjämförelser för våra kunder

Färjor till Bali

Den ständigt populära ön Bali ligger inbäddat mellan Java och Lombok i den indonesiska skärgårde. Med en perfekt blandning av fantastiska bakgrunder, en varm lokalbefolkning och utsökta stränder, är det ett paradis på jorden.

Dock erbjuder Bali mycket mer än god surfing och lyxiga tillflyktsorter. Vilken stund som helst, kommer man antagligen att upptäcka fantastiska skulpturer av hinduiska gudomligheter eller en underbar innergård.

De små religiösa erbjudanden så kallade ”Canang sari” är säker på att fånga ens öga också. Dessa blad brickor görs dagligen och finns på varje tröskel. De är oftast full av färgglada blommor och aromatisk rökelse, som bidrar till den lugna atmosfären som gör Bali så tilltalande.

Medan Kuta på sydkusten är en turisttillflyktsort, med dess västern orienterade barer, är låg kulls staden Ubud i norr den kulturella naven. De imponerande risfält, heliga skogar och historiska monument ger dig en verklig känsla av Balinesiska livet.

En av Ubud mest populära attraktioner är den heliga ”ap-skogen”. Inuti finns över sex hundra busiga makaker, som inte tvekar på att klättra på ens arm i jakt på bananer. Dessutom, gömd bland träden hittar man tre magnifika tempel, som går tillbaka till 1300-talet.

Det finns över 20.000 tempel, som kallas "pura", i Bali, med vissa lagar som kräver varje stad att bygga åtminstone tre.

Pura Taman Saraswati, strax norr om Ubud, är en av de vackraste. Det är omgivet av vackra vatten och visar upp invecklade sniderier av Dewi Saraswati, den hinduiska gudinnan av konst.

Pura Luhur Ulu Watu på sydkusten är också värd att se. Den erbjuder sublima kust vyer och är ofta värd för föreställningar av den spektakulära "Kecak" dansen, vilket innehåller upp till 250 dansare skandera i koncentriska cirklar.

Det finns ett antal färjerutter till Bali, varav alla tar kaj i Padang Bai på sydöstra kusten och Serangang på sydcentrala kusten, nära Kuta.

Det finns avgångspunkter i Teluk Kode på Lombok västkust, Gili Trawangan och Gili Air. Dessa resor drivs av Bluewater Express, som erbjuder höghastighetstjänster varje dag.

Lӓs mer Läs mindre

Populära färjerederier

 • Bali Eka Jaya
  • Få pris
 • Scoot Fast Cruises
  • Få pris
 • FreeBird Express
  • Få pris
 • Marlin Fast Boat
  • Få pris
Visa alla färjerederier

Rutter och hamnar i Bali