Marlin Fast Boat

Marlin Lembongan Cruiser bildades 2012 och driver dagliga överfarter mellan Sanur i sydöstra Bali och Nusa Lembongan, en liten ö strax utanför nordvästra kusten av Nusa Penida i Indonesien.

Med hjälp av en motorbåt på 750 hästkrafter, som kan ta upp till 35 passagerare, seglar Marlin Lembongan Cruiser från Bali till Lembongan på bara en halvtimme och erbjuder även en transferservice i vissa områden på Bali.

Båten har ett brett utbud av säkerhetsutrustning inklusive livflottar, flytvästar, livbojor och en fullt ackrediterad kapten och besättning ombord för att hjälpa till med eventuella problem som du kan ha. Under resan kan du välja att ligga i solen på övre däck eller koppla av i de bekväma stolarna på nedre däck.

Lembongan har snabbt blivit en av landets mest populära resmål med superb surfing och snorkling. Det är också en mer avslappnad atmosfär än på de livliga orterna på Bali så det är en fantastisk dagsresa.

Directferries.se jämför olika rederier, deras tidtabeller och priser genom en enkel sökning. Jämför Marlin Fast Boats tidtabeller och priser med andra rederier innan ni genomför er bokning.

Lӓs mer Läs mindre

Alla rutter med Marlin Fast Boat