Arthamas Express
Fӓrjeraderi
Öppen biljett??

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Öppen biljett?

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Reseuppgifter
Utresa
Tur/Retur

Arthamas Express

Bali har blivit ett av de mest populära resmålen i världen, särskilt bland unga resenärer och backpackers. Arthamas Express har svarat på efterfrågan genom att erbjuda snabb och bekväm transport över Badung Strait, från Sanur till Lembongan.

Fartyget heter "Fast Boat" och med 250 hästkrafter och fyra motorer är det ett passande namn. Skeppet, som avgår tre gånger per dag i båda riktningarna, är 16,25 meter långt, 3,5 meter brett och kan transportera 80 passagerare i taget. Båten har all nödvändig säkerhetsutrustning inklusive flytvästar för varje passagerare, fyra livbojar och fullt utbildad personal.

Den vackra utsikten gör att den 30 minuter långa resan går som en dans, speciellt som den uppfriskande havsluften fläktar skönt medan du beundrar den fantastiska utsikten. Väl i land erbjuds gratis transport till och från närliggande hotell.

Använd directferries.se för att hitta Arthamas Express tidtabeller, priser och för att boka biljetter med Arthamas Express. Vill du hitta den billigaste resan? Vi jämför Arthamas Express med alternativa rederier.

Ombord Arthamas Express

[--Operator--] rutter och hamnar .Replace("[--Operator--]", Model.OperatorInformation.Operator.DisplayName)

Kundtjänst

Besök vår kundtjänstsida för att hitta användbar information om att resa med färja, våra vanliga frågor och hur du kontaktar oss för att få hjälp med din bokning.