Scoot Fast Cruises
Fӓrjeraderi
Öppen biljett??

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Öppen biljett?

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Reseuppgifter
Utresa
Tur/Retur

Scoot Fast Cruises

Scoot Fast Cruises är den ledande färjeoperatören i Indonesien och har specialiserat sig på dagliga överfarter mellan öarna Bali, Lombok, Gili Trawangan och Gili Air.

Scoot Fast Cruises grundades 2004, och har sedan dess blivit det mest prisbelönta passagerarfärjeföretaget i Indonesien och har fått titeln "ledande operatör" under de senaste 5 åren. De har fått den här imponerande utmärkelsen på grund av utförandet av en anpassad tidtabell och sina 40 års erfarenhet av turisttransport, samt utmärkt kundservice.

Scoot Fast Cruises använder sig som namnet antyder av höghastighetsfartyg som inkluderar moderna och lyxiga katamaraner och en mängd motorbåtar som alla är fullt utrustade med den senaste tekniken som hjälper företaget att uppnå en oklanderlig säkerhet ombord.

Liksom de pålitliga färjeöverfarterna, har de också fantastiska erbjudanden på snorkling, boende och öturer med hjälp av deras glasbottensfärja, som är idealisk för att visa upp några av landets mest färgglada fiskar och korallrev.

Med directferries.se kan ni hitta Scoot Fast Cruises titabeller, resor och boka Scoot Fast Cruises biljetter. Vi jämnför också Scoot Fast Cruises med alternativa rederier.

Alla rutter med Scoot Fast Cruises

[--Operator--] rutter och hamnar .Replace("[--Operator--]", Model.OperatorInformation.Operator.DisplayName)

Kundtjänst

Besök vår kundtjänstsida för att hitta användbar information om att resa med färja, våra vanliga frågor och hur du kontaktar oss för att få hjälp med din bokning.