COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Dcamel Fast Ferry

Dcamels uppdrag är att resa till Lembongan Island på det mest snabba och lyxiga sättet möjligt. Fast Ferry gör kryssningen från Sanurs vita stränder till Nusa Lembongan på bara 30 minuter med hjälp av deras kraftfulla fartyg. Upp till 80 passagerare kan njuta av seglingen i kunskapen att de tillgodoses av tillförlitlig, ansvarsfull och säkerhetsutrustad personal.

En av attraktionerna av att resa med DCamel är hur effektivt passagerare visas ombord på båten och de spektakulära vyerna man kan njuta av när man man väl kommit ombord. Den moderna båten har extremt bekväma sittplatser, vilket gör det möjligt för passagerarna att luta sig tillbaka och koppla av när de baskar i den fantastiska omgivningen av underbara stränder, oändliga blåa hav och fantastiska korallrev.

Förutom upplevelsen ombord, är företagets standout-funktion gratis transfer från hamnen till din semesterort. Detta garanterar att varje passagerare reser på ett säkert sätt i en trygg miljö. DCamel har etablerat sig som en av de bästa operatörerna i Indonesien efter att ha anställt en mängd erfarna medarbetare och ständigt levererat felfria kryssingar.

Använd directferries.se för att hitta Dcamel Fast Ferry tidtabeller, priser och för att boka biljetter med Dcamel Fast Ferry. Vill du hitta den billigaste resan? Vi jämför Dcamel Fast Ferry med alternativa rederier.

Dcamel Fast Ferry rutter och hamnar

Ombord Dcamel Fast Ferry

Alla rutter med Dcamel Fast Ferry