Bluewater Express

Bluewater Express driver en populär snabbfärjeservice mellan de indonesiska paradisöarna Bali, Lomnuku och Gili-öarna.

Bluewater Express lägger stor vikt vid säkerhet och kundservice och är kända för att vara ett av de bästa och mest pålitliga rederierna i regionen.

Det brittiskägda rederiet grundades 2005 och har 3 moderna specialbyggda fartyg. Alla sjösattes runt 2010 och rymmer 30 till 60 passagerare. Färjorna är specialanpassade till väder- och havsförhållandena runt Bali och Lombok, så att passagerarna kan känna sig helt trygga.

Färjorna avgår flera gånger per dag, året runt,

med tätare avgångar under högsäsongen.

Faciliteterna ombord är begränsade, dock finns en toalett, ett rymligt soldäck, och vatten på flaska och godis erbjuds utan extra kostnad. Morgonkaffe eller te ingår i biljetten för passagerare som reser från Serangan Harbour.

Företaget erbjuder även hotelltransfer med sina skåpbilar till och från Serangan och Padangbai i Bali, vilket gör det ännu enklare att resa till Lombok och Gili-öarna. Transferservicen måste bokas i förväg.

Använd directferries.se för att hitta Bluewater Express tidtabeller, priser och för att boka biljetter med Bluewater Express. Vill du hitta den billigaste resan? Vi jämför Bluewater Express med alternativa rederier.

Lӓs mer Läs mindre