Bali Eka Jaya

Bali Eka Jaya har blivit ett av de mest tillförlitliga och populära färjeföretagen i Bali som erbjuder billiga resor till mycket rimliga priser. Eka Jaya Fast Boat har en motor med 1500 hästkrafter, vilket demonstrerar den råa kraften som används för att transportera passagerare över det djupblå vattnet. Eka Jaya’s Fast Boat ståtar med 180 bekväma sittplatser, från mysiga sittplatser på nedre däck till ett rymligt utedäck med fantastisk utsikt över den vackra omgivningen.

Passagerarens välmående och säkerhet är av största vikt för besättningen, som ser till att alla säkerhetskrav är uppfyllda. Bali Eka Jaya erbjuder trevlig och bekväm transport mellan de mest populära turistorterna, såsom Bali och Giliöarna. Fullt fungerande toaletter, brandlarm och brandsläckare finns att tillgå dygnet runt.

Från hamnarna i Padang Bai, Giliöarna, Serangan eller Lembonganöarna erbjuder Bali Eka Jaya gratis transport, oftast via minibuss, till de mest populära hotellen.

Visa Bali Eka Jaya tidtabeller, priser och boka Bali Eka Jaya biljetter på directferries.se. Hitta en resa eller ett rederi som skulle passa era planer? Vi jämnför Bali Eka Jaya med alternativa rederier i er sökning för att hjälpa er att hitta ert perfekta val.

Lӓs mer Läs mindre

Alla rutter med Bali Eka Jaya