Rocky Fast Cruise
Fӓrjeraderi
Öppen biljett??

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Öppen biljett?

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Reseuppgifter
Utresa
Tur/Retur

Rocky Fast Cruise

Rocky Fast Cruise är ett indonesisk rederi som är verksamt I Bali och har regelbundna förbindelser mella Sanur på sydöstra kusten och Nusa Lembongan, en liten ö i Badung sundet.

Rocky Fast Cruise seglar till Nusa Lembongan på bara 25 minuter, 4 gånger om dagen båda vägarna. Med en sådan regelbunden tidtabell är servicen perfekt för semesterfirare och backpackare som vill ha en enkel resa mellan Balís idylliska badorter, extraordinära snorklingplatser och surfing i världsklass.

Den största och snabbaste färjan, Rocky Star, har en kapacitet på 100 passagerare och sträcker sig över 22 meter i längd. Rocky 3 tar 40 personer, medan Rocky 1 används för mindre grupper på upp till 25 passagerare. Varje färja har full försäkring och internationell säkerhetsutrustning som inkluderar gott om flytvästar, ett GPS-system, första hjälpen och ringbojar som standard.

Med directferries.se kan ni hitta Rocky Fast Cruise titabeller, resor och boka Rocky Fast Cruise biljetter. Vi jämnför också Rocky Fast Cruise med alternativa rederier.

[--Operator--] rutter och hamnar .Replace("[--Operator--]", Model.OperatorInformation.Operator.DisplayName)

Kundtjänst

Besök vår kundtjänstsida för att hitta användbar information om att resa med färja, våra vanliga frågor och hur du kontaktar oss för att få hjälp med din bokning.