Indonesien

Såhär bokar du färjor från Indonesien till Bali

Det finns flera olika färjerutter som traffikerar resan från Indonesien till Bali. Färjorna förbinder för tillfället 4 hamnar in Indonesien med 3 hamnar i Bali.Det finns ett kombinerat antal på upp till 34 färjeöverfarter varje dag där du kan välja mellan 9 färjelinjer som traffikeras av 6 färjerederier där Bluewater Express, Marlin Fast Boat, Dcamel Fast Ferry, Bali Eka Jaya, Arthamas Express & Golden Queen Fast Boat är inkluderat, och där den kortaste rutten tar ca 30 minuter (Nusa Lembongan (Mushroom Beach) till Sanur).Det här är en generell sammanfattning av det vi kan erbjuda mellan Indonesien och Bali, för mer exakt information använd vår Tider & Priser.

Indonesien-Bali-färjekarta

Klicka här för karta

Om Bali:

Bali är en av de mest populära och välkända öarna i världen, de ligger mellan Java och Lombok i Indonesien.
"Gudarnas ö", med sina tio tusen tempel och vackera varierande landskap, är en dröm destination för alla från backpackers med budget till väldigt rika. För en relativt liten landmassa , finns det otaliga saker att se, platser att besöka och bakgrunder att förundras över. Känd för världsklass surfing, fina stränder och lyxiga tillflyktsorter, Bali kännetecknas också av skogklädda berg, idylliska holmar och pittoreska risfält. Två av de stösta städerna är Kuta, i söder, som var en av de första turist målen, erbjuder ett pulserande nattliv, och Ubud, kulturella centrumet i Bali, känd av att ha en långsam takt, andlig reträtt.
Färjeresor är väl utbredda i Indonesien, och det är lätt att nå Bali från många olika platser, med reguljära korsningar från några av landets mest besökta platser inklusive Lombok och Gili öarna.