Indonesien

Såhär bokar du färjor från Indonesien till Bali

Det finns manga valmöjligheter när det kommer till att välja färja från Indonesien till Bali. Det finns 7 färjerederier som tillsammans erbjuder 16 färjelinjer och förbinder till Gili Air till Serangan & Padang Bai, Gili Trawangan till Serangan & Padang Bai, Teluk Kode till Serangan & Padang Bai, Gili Air till Serangan & Padang Bai, Gili Trawangan till Serangan & Padang Bai, Teluk Kode till Serangan & Padang Bai, Gili Air till Serangan & Padang Bai, Gili Trawangan till Serangan & Padang Bai, Nusa Lembongan (Mushroom Beach) till Sanur, Nusa Penida till Sanur & Padang Bai & Nusa Ceningan till Sanur

Den snabbaste rutten mellan Indonesien och Bali är Nusa Lembongan (Mushroom Beach) till Sanur med en seglingstid på ca 30 minuter. Med så många rutter att välja mellan så blir det enkelt att jämföra alla liknande rutter i en sökning så att du snabbt hittar det du letar efter.

Indonesien-Bali-färjekarta

Klicka här för karta

Om Bali:

Bali är en av de mest populära och välkända öarna i världen, de ligger mellan Java och Lombok i Indonesien.
"Gudarnas ö", med sina tio tusen tempel och vackera varierande landskap, är en dröm destination för alla från backpackers med budget till väldigt rika. För en relativt liten landmassa , finns det otaliga saker att se, platser att besöka och bakgrunder att förundras över. Känd för världsklass surfing, fina stränder och lyxiga tillflyktsorter, Bali kännetecknas också av skogklädda berg, idylliska holmar och pittoreska risfält. Två av de stösta städerna är Kuta, i söder, som var en av de första turist målen, erbjuder ett pulserande nattliv, och Ubud, kulturella centrumet i Bali, känd av att ha en långsam takt, andlig reträtt.
Färjeresor är väl utbredda i Indonesien, och det är lätt att nå Bali från många olika platser, med reguljära korsningar från några av landets mest besökta platser inklusive Lombok och Gili öarna.