S'gening Fast Boat
Fӓrjeraderi
Öppen biljett??

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Öppen biljett?

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Reseuppgifter
Utresa
Tur/Retur

S'gening Fast Boat

S’gening Fast Boat erbjuder höghastighets färjekorsningar från Sanur Beach i södra Bali till Nusa Penida på Penida Island, öst om Bali kusten. Företaget erbjuder två korsningar per dag åt båda hållen, vilket betyder att man kan spendera några dagar på båda destinationerna eller endast gå för en dagstur för att njuta av den fantastiska havsutsikten, vackra stränderna och tropisk klimatet. Resan mellan de två pittoreska destinationerna tar endast 30 minuter att slutföra. Hamnen i Sanur Beach är nära populära Denpasar medan Nusa Penida är på en ö som är känd som Paradis ön.

Den snabba båtflottan består av ett toppmodernt fartyg med ett bekvämt hytt-område, den senaste säkerhetsutrustningen och kraftfulla motorer. Ni kommer också att vara i händerna av högkvalificerad och professionell besättning medan ni är ombord.

Directferries.se jämnför S'gening Fast Boat tidtabeller och resor med alla alternativa rederier innan ni bestämmer er för det bästa alternativet för er resa.

Ombord S'gening Fast Boat

S'gening Fast Boat routes and ports

Kundtjänst

Besök vår kundtjänstsida för att hitta användbar information om att resa med färja, våra vanliga frågor och hur du kontaktar oss för att få hjälp med din bokning.