The Tanis Fast Cruise
Fӓrjeraderi
Öppen biljett??

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Öppen biljett?

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Reseuppgifter
Utresa
Tur/Retur

The Tanis Fast Cruise

Tanis Fast Cruise är ett färjerederi på Bali som grundades 1992. Numera erbjuder företaget regelbundna färjor från Indonesien till Bali, med avgång från Sanur Beach till Nusa Penida och Nusa Lembongan (Jungut Batu Beach) under hela året. De har alltid varit stolta över sin bekväma service för alla sina passagerare som reser mellan dessa två vackra turistmål.

Tanis Fast Cruise har en flotta på tre fartyg som trafikerar alla de tillgängliga rutterna. Grand Tanis kan transportera upp till 186 passagerare under en enda resa och kan nå hastigheter på upp till 33 knop. Medan Tanis Ranger och Tanis Spirit kan transportera mellan 70 och 100 passagerare respektive.

Alla färjor som trafikeras av Tanis Fast Cruise är utrustade med flytvästar, livflottar, nödraketer, brandsläckare och marin radiokommunikation i den osannolika händelsen att en nödsituation skulle uppstå. De har också toppmoderna navigationssystem ombord.

Använd directferries.se för att hitta The Tanis Fast Cruise tidtabeller, priser och för att boka biljetter med The Tanis Fast Cruise. Vill du hitta den billigaste resan? Vi jämför The Tanis Fast Cruise med alternativa rederier.

[--Operator--] rutter och hamnar .Replace("[--Operator--]", Model.OperatorInformation.Operator.DisplayName)

Kundtjänst

Besök vår kundtjänstsida för att hitta användbar information om att resa med färja, våra vanliga frågor och hur du kontaktar oss för att få hjälp med din bokning.