Gili Getaway

Gili Getaway har blivit en av de viktigaste transportförbindelserna i regionen som drivs runt Gili-öarna och täcker populära områden i Indonesien. Genom att göra regelbundna förbindelser till Bali har företaget gjort sig till en av de mest pålitliga och allmänt använda färjeoperatörerna i Indonesien.

Företaget driver båtar med en kapacitet på 40 personer och har starka motorer på 250 hk vilket gör att de flesta korsningar är minst 45 minuter snabbare än konkurrenternas.

Trots att höghastighetsövergångarna är kärnan i Gili Getaways verksamhet så är ändå kronan i verket deras direktkorsningar mellan Bali och Gili Trawangan, med två dagliga resor som tar cirka två timmar. Gili Getaways erbjuder även gratis transport till och från ditt hotell från många av hamnarna.

Ombord finns det många faciliteter för en avkopplande segling. Det finns tillgång till bland annat förfriskningar, kylda handdukar och solkräm. Vill man sola sig så finns det solstolar på taket av båten där man kan njuta av en lugn miljö medan man seglar över det kristallklara blåa vattnet.

Med directferries.se kan ni hitta Gili Getaway titabeller, resor och boka Gili Getaway biljetter. Vi jämnför också Gili Getaway med alternativa rederier.

Lӓs mer Läs mindre

Alla rutter med Gili Getaway