Golden Queen Fast Boat
Fӓrjeraderi
Öppen biljett??

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Öppen biljett?

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Reseuppgifter
Utresa
Tur/Retur

Golden Queen Fast Boat

Under de senaste åren har resenärer som längtar efter att korsa mellan Bali och Gili Islands kommit att förlita sig på de snabba, bekväma och billiga transporter som Golden Queen Fast Boat erbjuder. De flesta av seglingarna äger rum under den indonesiska högsommaren. Lyckligtvis gör den luftkonditionerade sittplatsen på nedre däck till att du får en bekväm resa. Trots att det är trevligt med den svala miljön på nedre däck, skulle det vara synd att inte dra full nytta av det underbara vädret genom att förbättra din solbränna på det rymliga soldäcket.

Tiden för Korsningarna varierar i sin längd, beroende på rutten. Den kortaste seglingen varar ca 90 minuter, medan den längsta rutten tar drygt tre timmar - lyckligtvis finns det rena och hygieniska toaletter ombord så du behöver inte oroa dig för att ha några obehagliga timmar.

Operatören är stolt över sina säkerhetsbestämmelser och riskerar aldrig passagerarnas säkerhet. De ser till att varje person ombord känner sig trygg och säker under hela seglingen. Den ypperliga servicen till passagerarna är inte bara uppenbar medan man är ombord - personalen kommer också att ordna en gratis transfer till din ort när du väl har lämnat båten.

Directferries.se jämnför Golden Queen Fast Boat tidtabeller och resor med alla alternativa rederier innan ni bestämmer er för det bästa alternativet för er resa.

Ombord Golden Queen Fast Boat

[--Operator--] rutter och hamnar .Replace("[--Operator--]", Model.OperatorInformation.Operator.DisplayName)

Kundtjänst

Besök vår kundtjänstsida för att hitta användbar information om att resa med färja, våra vanliga frågor och hur du kontaktar oss för att få hjälp med din bokning.