Gili Gili Fast Boat
Fӓrjeraderi
Öppen biljett??

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Öppen biljett?

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Reseuppgifter
Utresa
Tur/Retur

Gili Gili Fast Boat

Gili Gili Fast Boat grundades 2009 och har snabbt etablerat sig som en av de mest respekterade och pålitliga färjeoperatörerna i Indonesien. Företaget märkte en efterfrågan på snabb och bekväm transport mellan Bali och Gili Islands, som oftast gjordes med Gili Trawangan och Gili Air så de utnyttjade gapet i marknaden genom att tillhandahålla ett säkert och snabbt transportsätt.

Båtarna har upp till 80 individuella avkopplande solstolar, ett rymligt däckområde med enkel tillgång till toalett och ett fullt lager av säkerhetsutrustning. Passagerarkomfort och säkerhet är av största vikt för den flitiga personalen ombord, som höjer företaget till ett av de mest populära bland lokalbefolkningen och besökare. Hela personalen talar engelska och är kvalificerade medarbetare så du kan koppla av i den fantastiska omgivningen från båten med vetskap om att du befinner dig i trygga händer. Ett tillägg till den lyxiga upplevelsen medan du dricker i havsbrisen med utsikt över det azurblå vattnet är att man bjuder på kaka, mineralvatten och ansiktshanddukar.

Kryssningens hastighet ligger ofta på mellan 25-35 knop och är en lugn kryssningshastighet som drivs av en 250 hästkrafters motor. Båten är även utrustad med en LCD-TV och ibland erbjuds underhållning på några av seglingarna, vilket skapar en livlig och trevlig atmosfär. Den goda atmosfären påverkar dock inte den noggranna personalen som tar hand om bagaget till passagerarna som får två bagageutrymmen per person.

Bortsett från den trevliga upplevelsen ombord med Gili Gili så är deras standout-funktion gratis- transporten från hamnen till ditt hotell. Många populära områden omfattas av turen, mest märkbart till områden som Sanur, Tanjung Benoa och Padang Bai.

Directferries.se jämför olika rederier, deras tidtabeller och priser genom en enkel sökning. Jämför Gili Gili Fast Boats tidtabeller och priser med andra rederier innan ni genomför er bokning.

Ombord Gili Gili Fast Boat

Gili Gili Fast Boat routes and ports

Kundtjänst

Besök vår kundtjänstsida för att hitta användbar information om att resa med färja, våra vanliga frågor och hur du kontaktar oss för att få hjälp med din bokning.