Starfish Fast Cruise
Fӓrjeraderi
Öppen biljett??

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Öppen biljett?

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Reseuppgifter
Utresa
Tur/Retur

Starfish Fast Cruise

Starfish Fast Cruise erbjuder snabb och effektiv färjetrafik från Sanur till Nusa Penida Island året runt. Rutten avgår från Bali och korsar Badung-sundet på cirka 30 minuter, vilket gör att den lever upp till sitt namn som en snabbkryssning.

Starfish Fast Cruise kan bekvämt ta emot upp till 90 passagerare per resa. Deras fartyg uppfyller också internationella säkerhetsstandarder och är utrustade med 80 flytvästar för vuxna, 5 flytvästar för spädbarn, en första hjälpen-box, livringar, livflottar och brandsläckare i den osannolika händelsen av en nödsituation.

Färjorna går mellan 08:00 och 17:00 hela dagen. Tänk dock på att färjornas tidtabell kan ändras beroende på väderförhållanden. Det rekommenderas också att passagerarna anländer 90 minuter före planerad avgång.

Visa Starfish Fast Cruise tidtabeller, priser och boka Starfish Fast Cruise biljetter på directferries.se. Hitta en resa eller ett rederi som skulle passa era planer? Vi jämnför Starfish Fast Cruise med alternativa rederier i er sökning för att hjälpa er att hitta ert perfekta val.

Starfish Fast Cruise routes and ports

Kundtjänst

Besök vår kundtjänstsida för att hitta användbar information om att resa med färja, våra vanliga frågor och hur du kontaktar oss för att få hjälp med din bokning.