Sugriwa Express
Fӓrjeraderi
Öppen biljett??

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Öppen biljett?

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Reseuppgifter
Utresa
Tur/Retur

Sugriwa Express

Sugriwa Express tillhandahåller en central service inom balis transportindustri och erbjuder en oöverträffad kryssning till välbesökta destinationer i Indonesien. De tre Nusa-öarna växer i popularitet varje dag och lockar besökare med sitt urval av vackra stränder, undervattensaktiviteter och underbart väder, vilket är anledningen till att så många förlitar sig på Sugriwa Express pålitliga och effektiva kryssningar.

Seglingarna pågår ofta hela dagen och närheten mellan hamnarna möjliggör en relativt kort korsning, som vanligtvis bara varar ungefär en halvtimme. Faciliteterna ombord är ganska enkla på grund av de snabba rutterna men är ett lämpligt och bekvämt sätt att korsa från en plats till en annan. Personalen är mycket hjälpsamm för turister som kanske inte talar den lokala dialekten och hjälper gärna passagerare som behöver deras vägledning.

Gästfriheten begränsas inte till enbart ombord på båten, operatören tillhandahåller gratis transfer till orter nära hamnen, vilket gör att du sparar lite pengar på en taxi. Innan vi går ombord rekommenderas vi att komma till hamnen ca 30 minuter före avresan där personalen hjälper dig med eventuellt bagage eller extra föremål.

Med directferries.se kan ni hitta Sugriwa Express titabeller, resor och boka Sugriwa Express biljetter. Vi jämnför också Sugriwa Express med alternativa rederier.

Alla rutter med Sugriwa Express

[--Operator--] rutter och hamnar .Replace("[--Operator--]", Model.OperatorInformation.Operator.DisplayName)

Kundtjänst

Besök vår kundtjänstsida för att hitta användbar information om att resa med färja, våra vanliga frågor och hur du kontaktar oss för att få hjälp med din bokning.