Gili Islands

Jämför färjor från Gili Islands till Bali

Det finns manga valmöjligheter när det kommer till att välja färja från Gili Islands till Bali. Det finns 9 färjerederier som tillsammans erbjuder 11 ferry routes och förbinder till Gili Air till Serangan, Padang Bai, Amed & Sanur, Gili Trawangan till Serangan, Padang Bai, Amed & Sanur, Gili Gede till Serangan & Gili Meno till Padang Bai & Serangan

Den snabbaste rutten mellan Gili Islands och Bali är Amed med en seglingstid på ca Kort 1 timme 30 minut. Med så många rutter att välja mellan så blir det enkelt att jämföra alla liknande rutter i en sökning så att du snabbt hittar det du letar efter.

Gili Islands-Bali-färjekarta

Klicka här för karta

Om Bali:

Bali är en av de mest populära och välkända öarna i världen, de ligger mellan Java och Lombok i Indonesien.
"Gudarnas ö", med sina tio tusen tempel och vackera varierande landskap, är en dröm destination för alla från backpackers med budget till väldigt rika. För en relativt liten landmassa , finns det otaliga saker att se, platser att besöka och bakgrunder att förundras över. Känd för världsklass surfing, fina stränder och lyxiga tillflyktsorter, Bali kännetecknas också av skogklädda berg, idylliska holmar och pittoreska risfält. Två av de stösta städerna är Kuta, i söder, som var en av de första turist målen, erbjuder ett pulserande nattliv, och Ubud, kulturella centrumet i Bali, känd av att ha en långsam takt, andlig reträtt.
Färjeresor är väl utbredda i Indonesien, och det är lätt att nå Bali från många olika platser, med reguljära korsningar från några av landets mest besökta platser inklusive Lombok och Gili öarna.