Lombok

Såhär bokar du färjor från Lombok till Bali

Det finns 3 färjelinjer mellan Lombok och Bali, vilket ger dig 18 överfarter per vecka att välja bland. Bluewater Express trafikerar 2 rutter, Teluk Kode till Serangan går 7 gånger per vecka & Teluk Kode till Padang Bai ca 7 gånger i veckan. Bali Eka Jaya trafikerar 1 rutt, Bangsal till Padang Bai går 4 gånger i veckan.

Eftersom restiden och antalet avgångar kan variera rekommenderar vi att du använder vårt bokningssystem för att få den senaste informationen om resor från Lombok till Bali.

Lombok-Bali-färjekarta

Klicka här för karta

Om Bali:

Bali är en av de mest populära och välkända öarna i världen, de ligger mellan Java och Lombok i Indonesien.
"Gudarnas ö", med sina tio tusen tempel och vackera varierande landskap, är en dröm destination för alla från backpackers med budget till väldigt rika. För en relativt liten landmassa , finns det otaliga saker att se, platser att besöka och bakgrunder att förundras över. Känd för världsklass surfing, fina stränder och lyxiga tillflyktsorter, Bali kännetecknas också av skogklädda berg, idylliska holmar och pittoreska risfält. Två av de stösta städerna är Kuta, i söder, som var en av de första turist målen, erbjuder ett pulserande nattliv, och Ubud, kulturella centrumet i Bali, känd av att ha en långsam takt, andlig reträtt.
Färjeresor är väl utbredda i Indonesien, och det är lätt att nå Bali från många olika platser, med reguljära korsningar från några av landets mest besökta platser inklusive Lombok och Gili öarna.