Saroniska

Såhär bokar du färjor från Saroniska till Grekland

Det finns manga valmöjligheter när det kommer till att välja färja från Saroniska till Grekland. Det finns 5 färjerederier som tillsammans erbjuder 23 färjelinjer och förbinder till Poros (Saroniska Öarna) till Pireus, Egina till Pireus & Agistri Myli, Hydra till Pireus, Ermioni, Poros (Saroniska Öarna), Porto Heli & Spetses, Spetses till Pireus, Ermioni, Hydra, Porto Heli & Poros (Saroniska Öarna), Hydra till Pireus, Ermioni, Poros (Saroniska Öarna), Porto Heli & Spetses, Poros (Saroniska Öarna) till Pireus, Ermioni, Hydra, Porto Heli, Spetses, Egina & Methana, Spetses till Pireus, Ermioni, Hydra, Porto Heli & Poros (Saroniska Öarna), Hydra till Pireus, Ermioni, Poros (Saroniska Öarna), Porto Heli & Spetses, Poros (Saroniska Öarna) till Pireus, Ermioni, Hydra, Porto Heli, Spetses, Egina & Methana, Hydra till Pireus, Ermioni, Poros (Saroniska Öarna), Porto Heli & Spetses & Spetses till Pireus, Ermioni, Hydra, Porto Heli & Poros (Saroniska Öarna)

Den snabbaste rutten mellan Saroniska och Grekland är Spetses till Porto Heli med en seglingstid på ca 10 minuter. Med så många rutter att välja mellan så blir det enkelt att jämföra alla liknande rutter i en sökning så att du snabbt hittar det du letar efter.

Saroniska-Grekland-färjekarta

Klicka här för karta

Färjor från Saroniska till Grekland

Om Saroniska:

De Saroniska öarna tar sitt namn från Saroniska bukten där de är belägna, strax utanför det grekiska fastlandet.

De viktigaste bebodda öarna i Saroniska gruppen är Salamis, Aegina, Angistri och Poros.
De Saroniska öarna är populära bland semesterfirare, särskilt från det grekiska fastlandet.

Om Grekland:

Grekland är ett land i södra Europa som ligger på den södra delen av Balkanhalvön. Landet gränsar till Bulgarien, Makedonien, Albanien i norr och Turkiet i öster. Egeiska havet ligger öster om det grekiska fastlandet, medan Joniska havet ligger åt väster. Både delarna av östra Medelhavsområdet har ett stort antal öar.

Landet betraktas som vagga för den västerländska civilisationen och är födelseplatsen åt demokratin, Olympiska spelen, konst och teater. Grekland har en mycket lång och anmärkningsrik historia i kultur som har visat särskild inflytande i Europa, Nordafrika och Mellanöstern.

Idag är Grekland en utvecklad nation, medlem av Europeiska unionen sedan 1981 och även medlem i euroområdet sedan 2001.

Grekland har varit en av de mest populära turistmålen varje år, särskilt under sommarmånaderna får landets många vackra öar fullsatta av miljontals internationella besökare.